ksnklb

Ще один девайс для шкіри голови💆🏻‍♀️

Ще один девайс для шкіри голови💆🏻‍♀️

Оскільки щетинки у моїй старій масажній щітці стерлись, вирішила придбати нову. Цією користуюсь досить довго і ніяк не могла написати відгук, хоча думка склалась з перших миттів.
Нова ж щітка приємного блакитного кольору, прийшла у коробці, і справді виглядає гарно. А нижче буде детальніше про її роботу.😉
А якщо ви думаєте навіщо це? Надаю аргументи зі свого досвіду 🙂
🫧 Допомагає краще розмилити шамупнь, щоб він потрапив на усі ділянки шкіри.
🫧 Масаж покращує циркуляцію крові, якщо не любите робити руками, то масажна щітка прийде на допомогу.
🫧 Добре розслабляє та розгружає думки.

Ще один девайс для шкіри голови💆🏻‍♀️

Такий тип масажної щітки вже цікавіший, вона має ручку, чи швидше "ремінець", з яким процес повинен стати зручнішим. Силіконові щетинки мають однаковий розмір та на кінцях виїмки, які б мали зробити процес масажу ще кращим. Також у цієї версії є три дірки.
Почнемо з саме отворів.
У тіктоці бачила, як знімають силіконову частину, заливають всередину шампунь і через отвори при масажі він має витікати. Можливо, у дорожчих версіях так то і працює, але в мене шамупнь витікав дуже повільно і у малих кількостях, і це при тому що залити його туди потрібно набагато більше, ніж наноситься руками.
Тому цю функцію відкидаю одразу, не вдалась.
І так, якщо ви фарбувались, тонували волосся, то фарба заб'ється у ці отвори.

Так, виглядає, що з ремінцем буде краще закріплено у руці і буде зручно. Так би воно і було, але є АЛЕ.

Ця частинка, до якої і кріпиться ремінець, якщо не закривати пальцем, на неї буде наплутуватись волосся. Тому ремінець мені не полегшив, а навіть ускладнив процес.

Тут все індивідуально, додаю відео масажу на руці. Але звісно, волосяна частинка голови це інше, а оскільки у мене густе волосся, сам масаж як такий я не відчуваю, мені підходять "дзюбаті", а не заокруглені щетинки. Шампунь пінить добре. І думаю, що на рідшому волоссі буде працювати краще.

Силіконова частина кріпиться до пластикової за допомогою силіконового "клапану" та виїмки у пластиковій частині. Ніби тримається добре, але між цими частинами помітний відступ, тому якщо не добре закріпити, може вилазити.

Особисто я буду ще користуватись поки щітка у хорошому стані та дозволяє це, і насправді ці щетинки так швидко не зітруться, що є плюсом. Але наступного разу точно не буду обирати цю версію, вона не для мене.