Кремчики від Holy land🩷
Косметика Holy land відмінної якості 🫶
Для обличчя я користуюся тільки професійною косметикою. Holy land у мене в фаворитах! Кремчики в коробочках, скляні баночки з пластиковою кришкою, що відкручується
Крем для обличчя 🩷Holy land cosmetics VITALISE Moisturizing cream
Крем, підійде як базовий, зволожує, не забиває пори і не конфліктує з косметикою.
КОНСИСТЕНЦІЯ
Крем має білий колір, досить легкий.
На вологу шкіру крем відмінно розподіляється по обличчю. Вбирається відразу. Шкіра після нанесення матова, більш рівна, крем добре зволожує мою комбіновану шкіру, і при цьому не забиває пори.
🩷Holy Land Cosmetics Vitalise Overnight Moisturizer Cream
Працюючий зволожувальний нічний крем 👍 За описом такий самий як і попередній з однієї серії.
Мені як нічний ідеально підійшов . Не викликає набряків на ранок .
🩷Holy land cosmetics Youthful
Цей кремчик буде ідеальним для дівчат до 25 років. Я його використовую тільки влітку. Колір у крему найніжніший. Такий м'який, блідо-рожевий відтінок.
Текстура легка, повітряна. Буквально тане на шкірі, щойно з нею стикається. Абсолютно не жирнить шкіру і вбирається миттєво.
🩷Holy Land Cosmetics Multi Vitamin Rich Moisturizing Cream
Цей крем показав максимальний результат.
Крем дуже багатий корисними, активними компонентами: Вітаміни A, B, Е, F і H у складі крему поміщені в спеціальні капсули.
Я помітила відмінний накопичувальний ефект. Шкіра має гарний вигляд.
Шкіра стає мега оксамитовою і приємною на дотик. Якщо користуватися регулярно кремом і поєднувати кислотний догляд, то проблема з лущенням вирішиться буквально за тиждень.
Шкіра дихає після нанесення крему, не з'являється тієї самої плівки, під якою шкіра буквально задихається і хочеться змити крем зі шкіри.
🩷Holy Land Cosmetics C The Success Cream
Найкращий крем у разі куперозу і тьмяного кольору обличчя!
Після нанесення крему шкіра стає більш підтягнутою, всі недосконалості стають менш помітними і найголовніше, колір обличчя змінюється, тон стає більш рівний і свіжий! Шкіра ніби світиться зсередини. Підійде дівчатам від 25 років. Текстура більш щільна і густа.
💙BIO REPAIR Night Care
Мені він не підійшов!
Крем дуже щільний і відчуття, що дещо маслянистий, живильний, дуже відчувається на обличчі. Можливо підійде більш зрілій шкірі!
Коментарі (0)