Blondie_rs

Maybelline Surreal Waterproof: тестуємо водостійку туш вбік та впоперек

Maybelline Surreal Waterproof: тестуємо водостійку туш вбік та впоперек

Привіт! Нарешті я назбирала достатньо матеріалу та визначилась із думкою щодо цієї туші. Справді - жоден продукт не можна оцінити за кілька днів, та навіть за тиждень. Тому я вирішила, що туш слід протестувати на різну погоду (а це різний рівень вологості та температура повітря).

Перед тим, як перейдемо безпосередньо до обговорення продукту, хочу злегка описати зовнішній вигляд та властивості. Туш має гарне лілове пакування з блискучим дзеркальним декором. Доволі лаконічне, але дуже ефектне пакування, яке продає. Туш має доволі зручну щіточку з нейлону прямої форми. Вона гарно розділяє та промальовує кожну вію вже з першого шару.

Оскільки продукт водостійкий - змивається лише гідрофільною олією або ж двофазним засобом від стійкого макіяжу. Справді, змити її - справжній квест. Міцелярна вода на неї не діє 😁 Я особисто використовувала двофазку від Maybelline Expert eyes.

Отже, умовно кажучи, я розділила тестування на три етапи:

1. Нанесення туші на звичайну сонячну погоду (+18-22);
  2. Нанесення у вологу погоду (дощ, +7);
  3. А також нанесення для порівняння витривалості: на одне око туш Max Factor Divine Lashes (не водостійка), а на друге око - Maybelline Surreal Waterproof.

Що ж, перший затест у мене був у сонячну погоду і я зробила легкий макіяж очей, додавши один шар даної туші. Вона стандартно підкреслює очі, подовжує вії, не створюючи грудочки, адже щіточка гарно розділяє їх.

І тут я розстроїлась, коли зайшла у вбиральню глянути на себе. Знову ця ж ситуація, що й з багатьма тушами тепер - відпечаталась та наставила плямок. Я думала, що так трапляється лиш у вологу погоду. Але ні. Можливо, я багато мружусь на роботі, але є кілька тушей, які не поводять себе так протягом дня.

Для справедливості, вирішила нанести у дощову погоду на одне око звичайну туш (Max Factor Divine Lashes) i водостійку (Maybelline Surreal). І знаєте що? Я в шоці. Чому водостійка туш наставила плям і трошки осипалась, а звичайна - трималась навіть після сліз від вітру (хіба видно у зовнішньому куточку трішки грудочки, але...)? Мені сумно.

Я не люблю прикрашати відгуки і завжди стараюсь максимум випробувати продукт, щоб поділитись тільки чесним відгуком. І мені за Мейбеллін сумно. Бо колись кожна туш була шедевром, я досі мамі купую класичну Lash Sensational, чергуючи з Colossal, Total Temptation (що пахне кокосиком ❤️) та Sky High. Також колись дууууже любила SnapScara, але вона вже давно зникла з полиць. Звісно, у бренда не може бути все ідеально, але щоб водостійка туш провалила тест у дощову погоду - цього я не зрозуміла 🥲

Вона важко змивається, але стійкості не показала. З плюсів можу відзначити те, що гарно промальовує з першого шару та має доволі зручну щіточку. Загалом, звичайна туш, яка нічим мене не вразила окрім того, що важко змити.