Yuriivna 🌸

Це підпал,несіть вогнегасник😂🔥🧯

Це підпал,несіть вогнегасник😂🔥🧯
Це підпал,несіть вогнегасник😂🔥🧯


Я не володарка надто пухких губ,не дуже й то хочется їх мати,але був час коли хотілось їх збільшити,але без уколів.
Раніше думала,що маю тонкі губи,особливо такі думки з'явилися у мене в підлітковому віці,потім я змінила свою думку і мої губи цілком мене влаштовують.Тим паче,що на даний момент вони мені здаються вже і не тонкими,переросла чи как)
І тут дзвінок,таємне тестування,виграла чудо-засіб для зволоження та збільшення губ.Цікаво,інтригуюче та багатообіцяюче!
Я не проти протестувати щось нове,нові засоби завжди цікаво спробувати!
Візуально,який він?
Засіб має об'єм 10 мл,виглядає стильно,особливо верхня частина,цікава форма,на перший погляд думаєш,як цим користуватися?Вже у дії,все вже значно легше. Видавлюється засіб добре,без ускладнень.
Як тільки-но видавлюю засіб, відчуваю виражений аромат кориці,ні з чим його не переплутаю,бо дуже люблю булочки сінабони з корицею.
Консистенція густа та в'язка.Після того як нанесла на губи,скрещую пальці,аби не липнув,бо я так цього не люблю у бальзамах та блисках для губ.Розумію,що все ж таки липне,нажаль.На губах виглядає гарно,наче нанесла прозорий блиск.
Спочатку відчуваю легке поколювання,терпимо.Згодом відчуваю печіння на губах,як добре,що нанесла не багато засобу,зазвичай я не жалію та наношу щедро бальзам або блиск,адже маю дуже часто лущення та сухість губ,але тут засіб інкогніто,тому як для знайомства і вистачить декілька крапель засобу.
Це пожежа!Відчувається печіння дуже виражено, губи червоніють по контуру,об'єм для мене помітний,але моя увага зосереджується на цьому печінні.Звісно це не "Табаско",але щось з цієї тематики.Згодом печіння вщухає,воно залишається,але відчувається слабкіше.
На фото видно,що губи значно червоніють,з'являється ефект "зацілованих губ".
Такими засобами я ніколи не користувалась,але саме цей працює.
Факт печіння є,він терпимий(особисто для мене),але не всім він може підійти,особливо людям з чутливою шкірою.

Це підпал,несіть вогнегасник😂🔥🧯
Це підпал,несіть вогнегасник😂🔥🧯