Ta_nyaaaaaaa

Скажи своєму волоссячку: «Shine bright like a diamond 💎✨»

Скажи своєму волоссячку: «Shine bright like a diamond 💎✨»
Скажи своєму волоссячку: «Shine bright like a diamond 💎✨»

Привіт, красуне! 🌸💕

Сьогодні хочу поговорити про шампунь, який напевно всі знають, який був ледь не у кожної. Його з Єгипту привезе напевно кожен український відпочивальник 🤭 Це шампунь з чорним кмином Dabur Vatika.

Цей шампунь магазини часто позиціонують як лікувальний і відновлювальний. Та чи так це?

*відразу перепрошую за червону наліпку на фото нижче, ніяк не могла її позбутись без пошкодження етикетки. Тому, кому ця яскрава деталь дуже кидається в очі, прошу вибачити)

Я відразу звернула увагу на склад шампуню, який включає натуральний чорний кмин. Це важливо для мене, оскільки я завжди шукаю продукти, які б дбали про здоров'я та красу мого волосся, містили у складі натуральні компоненти.

Однак сульфати, консерванти - все як і в інших звичайних шампунях.

❗️Також варто наголосити на тому, що цей шампунь підійде для людей з чутливою шкірою ❗️ Для мене це надважливо і приємно)

Чорний кмин, що є у складі цього шампунь, багатий кальцієм, залізом, фосфатом, фосфором, вуглеводами, а також вітамінами групи Е ,В, альфа-лінолевої та іншими кислотами.

Виробник обіцяє, що шампунь Vatika Black Seed з вмістом чорного кмину тонізує шкіру голови, зміцнює коріння волосся, стимулює їх зростання. Повертає волоссю блиск, шовковистість і здоровий вигляд, а так само усуває лупу.

- Перешкоджає запальним процесам, регенерує запалені ділянки шкіри голови.

- Пом'якшує шкіру, зволожує, тонізує, оберігає від лущення.

- Надає волоссю здоровий блиск, захищає від ультрафіолету.

- Сприяє швидкому росту волосся.

Консистенція шампуню досить цікава. ❗️Обережно, для когось може бути гидка. Шампунь має дуже густу, тягучу текстуру сірого кольору, яка мені нагадує слайм. У самій субстанції ніби мікро-шимер. Дуже цікаво і незвично переливається. Незвично як для шампуню і на мій погляд, бо до цього таким не користувалась ніколи)

Загалом консистенція шампуню нагадує відвар/подрібнений льон, цим насінинам характерна така в'язкість. У цьому засобі таке, як я розумію, за рахунок чорного кмину у складі.

Аромат доволі легкий і ненав'язливий, схожий на квітковий. Миття волосся у ванні відчувається наче ти опинився у квітучому саду)

Дозатор і сама пляшечка звичні для шампуню. Проте у зв'язку з тим, що текстура продукту дуже в'язка, виникають труднощі з його вилученням.

Я завжди тримаю пляшечку у ванні "догори ногами", так проблем із використанням немає (фото додаю).

Признаюся, що з цим шампунем я подружилася зовсім не відразу) Будь-який шампунь використовую двічі: намилюю - змиваю, намилюю-змиваю.

Після першого ж використання у мене чесалась шкіра голови, хотілось знову помити голову. Так, шампунь непогано очищав шкіру голови, але я не бачила нічого незвичайного у ньому. Однак найбільше мене насторожив свербіж і я більше шампунем не користувалась. Після декількох спроб таки зрозуміти засіб, він просто стояв на поличці у ванні.

Однак місяці два тому я повернулася до нього. Використовувала не щоразу для миття, а чергуючи з іншим шампунем. І вуаля, чудеса. Жодного свербежу, навпаки шкіра ніби заспокоєна (а у мене вона чутлива та схильна до лупи), волосся у прикореневій зоні, як і по всій довжині гарно блищить, прям переливається і виглядає живим.

Шампунь гарно піниться, розподіляється по шкірі голови, змивається також без проблем. Навіть через в'язкість не виникає труднощів зі змиттям цього шампуню.

Після висихання чи укладки волосся у зручний спосіб чітко помітний результат свіжості та гарного очищення. З використанням цього шампуню свіжості мені вистачає на 3-4 дні

Отож моЇ висновки наступні. Шампунь з чорним кмином Dabur Vatika - доволі непоганий. Мене найбільш вражає саме ефект блискучого та здорового волосся. Як на заміну іншого шампуню чи для чергування - доволі хороший варіант. Ще однією з переваг шампуню є те, що він дійсно усуває подразнення і заспокоює шкіру. Так як я страждаю на одне з хронічних шкірних захворювань і воно зачепило шкіру голови у тому числі, то для мене це спасіння 😊

До того ж ефект на фото складно не помітити, я вважаю) До речі, волосся ніяк не укладала, лише висушила феном і на кінчики та довжину використала олійку CHI.

Дякую за увагу 🤗