wowmom

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Привіт, красуні!

За результатами цього місяця, команда Мейкап, за що їм окреме величезне дякую, надіслала мені класний антицелюлітний набір, в якій входить скраб для тіла, бинти для обгортання, сиворітка для обгортання, штани для проведення процедури, та крем для тіла з охолоджуючим ефектом. Для мене цей комплекс дуже актуальний, бо я важу далеко не 40 кг, і, звичайно, маю той самий ненависний целюліт.

Всі засоби з набору, я вже протестувала, хоч це було і не легко, бо, чесно кажучи, я не очікувала, що буде так холодно...

Тепер поділюсь своїми враженнями про кожний засіб окремо.

Банка об'ємом 300 мл, з дуже вираженим ментоловий ароматом.
Текстура у скраба дійсно класна, він не сипеться при нанесенні, та має доволі жорсткі скрабуючі частини.
Шкіра, після використання, насправді приємна, але як же після нього холодно! Я ледве вилізла з душової кабіни, бо обливалася гарячої водою, але це не дуже допомогло.
Вже на цьому етапі, я зрозуміла, що далі буде ще веселіше.

В комплекті довгі бинти, які добре просоченні сиворіткою.

Як я зрозуміла, це комплекс для разового використання, але я вирішила розтягнути "задоволення" на два рази.

Значить, після пекельного скрабу, я обмотала живіт і стегна бинтом, та одягла штани для обгортання, і зі швидкістю пулі бігла під ковдру, бо ефект не змусив себе довго чекати.

Було холодно, тіло пекло, що навіть важко було рухатися. Чи можна це треба потерпіти, заради красивої фігури? Можна! Але у більш теплу пору року.

Час витримки - 20 хвилин, і весь цей період, бинти працюють! Потім печіння потроху згасає, але навіть після душу, відчуття "холодка" ще деякий час залишається на шкірі.

Дійсно зручна річ, якщо ви займаєтеся обгортаннями в принципі. Вони дууууже великі, і них я почуваю себе, наче в скафандрі. Зроблені вони з поліетилену, та мають зручну резинку.

Так як, бинти для обгортання - багаторазові, у виробника є сиворітка, для того, щоб їх "просочувати".

Пляшка, об'ємом 500 мл, розрахована на 5 використань, тобто, щоб просочити 2 бинти, потрібно 100 мл сиворітки.

О, цей крем - то моя окрема любов!

За задумом, крем треба використовувати після скрабу та обгортання, але чи схожа я на божевільну, щоб ще раз охолоджуватися?

Я використовую крем трохи за іншим призначенням, і в цьому плані, він просто мій рятівник.

Я працюю перукарем, і в нас багато клієнтів. Ну щоб ви розуміли, я можу о 9й прийти на роботу, і о 7й вечора закінчити, при цьому, я не обідаю, і не присідаю ні на хвилину. 10 годин на ногах - це важко. Я коли приходжу додому, в мене є єдине бажання - лягти і не рухатися.

І от тоді я використовую крем. Наношу на стегна, ікри, та релаксую.

Він не надто агресивний, як скраб чи обгортання, проте дає приємне та ніжне охолодження.

Дуже класно знімає втому, і зволожує шкіру. Крему багато, цілих 200 мл, і і цей засіб я закохалася просто по вуха.

Насправді, набір класний, і він би точно сподобався всім дівчатам у клубі, якщо б його прислали влітку, у ту страшну спеку. А зараз, коли ти ходиш по дому у теплому светрі та шкарпетках, і грієшся гарячим чаєм та глінтвейном (звичайно ж для профілактики від вірусних захворювань, так-так), то зайвий раз охолоджуватися не дуже хочеться. Отже вирішила скраб і обгортання відкласти для теплих часів.

А от крем - супер! Використовую кожного вечора.

Ще раз дякую Мейкап за можливість тестувати різні засоби по догляду за шкірою обличчя та тіла, і вам, мої любі красуні,. дякую за увагу 😘