Lily♥️

#bybsmakeupclub

#bybsmakeupclub

Важливі питання піднімаються в Make Up CLUB і це така можливість додаткого нагадати собі і кожній тут, та й за межами клубу про важливість піклуватися про себе та своє здоров'я, заради свого ж щасливого майбутнього.💗

Адже найменше, що ми можемо зробити для себе — це не забувати про себе. 💗 Отож декілька моїх правил та рекомендацій, для усіх girls.

• Банально – але до чого це я? Як на мене, найважливіше і найпростіше, що ти можеш зробити у догляді за собою і своїми "bybs💗" – це не забувати про плановий чек-ап свого організму хоча би раз на рік.
  • Також для мене важлива якість білизни та відповідність до моїх форм : отож я обираю для себе бюсти максимально комфорті, які не здавлюють,а чашка виконана в середині не з синтетики, а натуральних тканин, також мереживний бра дуже люблю їх літом, максимально легкий, без додаткового паралону. Будучи вдома , я відразу переодягаюся у звичайни кроп-топ. Спорт та біг у топах з підтримуючим ефектом , а не у бюстах звичайних навіть якщо у тебе маленький розмір, це також має значення.
  • Ну і влітку не забувати про сонцезахист, не дозволяю собі засмаги топлес (так ми у 2023 році і так багато хто вважає за ок), бо вважаю це дуже шкідливим, так само, як штучна засмага завдяки солярію, тому таке для мене табу.💗

Бережіть та любіть себе, girls💗