YuliHrytskoff

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Боксик із засобами від Lamel, Derma Е та Pink Sugar вже протестований, остаточна думка про них сформована, отже, настав час поділитися своїми враженнями про цю круту косметику і з Вами)

Але, перш ніж це зробити, хочу висловити свою величезну подяку MAKEUP за такі чудові конкурси та можливість познайомитися із новими брендами та новинками косметики!❤

Нагадаю, що у подарунковий бокс на тестування входили такі засоби: тонік для обличчя Derma Е Radiance Toner Glycolic Acid &Rooibos (мініатюра, 30 мл); туалетна вода Aquolina «Pink Sugar» (пробник, 1.2 мл); а також засоби для укладання брів від Lamel, які окремо були запаковані в надзвичайно стильний бандерольний пакетик рожевого кольору – в ньому - гель для брів LAMEL Make Up Liquid Brow Soap, тон 401 «Прозорий» (повнорозмірний флакон, 4.5мл) та фіксуючий віск для брів LAMEL Make Up Brow Lifting Wax, тон 401 (також в повнорозмірному пакуванні, 15г).

А тепер більш детально про кожен косметичний продукт із боксику.

Я розпочала огляд засобів із подарункового боксу саме з аромату Pink Sugar не випадково. Справа в тому, що аромат мені дуууже сподобався, я навіть не очікувала, що він буде настільки приємним!

Pink Sugar – це, без сумніву, бестселер італійського бренду Aquolina! Свого часу про нього гуділи всі б’юті-блогери, його активно обговорювали на парфумерних форумах і, звичайно, він став одним із самих продаваних засобів бренду. Але, вийшовши ще в далекому 2004 році, він до сих пір зберігає свою популярність! І це й не дивно, адже цей гурманський, фруктово-квітковий аромат як ніякий інший обгортає ніжною ванільною солодкістю, дарує особливе відчуття жіночності та хорошого настрою!

Я дуже давно хотіла спробувати цей аромат, але, на жаль, ні пробники, ні реальний екземпляр в офлайн-магазинах мені не зустрічалися, а здійснювати покупку без попереднього знайомства я не хотіла, оскільки відгуки на аромат досить неоднозначні – одні співають йому дифірамби любові, інші ж ненавидять… Але тепер, отримавши пробник аромату в подарунковому боксі – з впевненістю можу сказати, що незабаром ця туалетна водичка займе гідне місце на моїй парфумерній поличці)

А тепер більш детально про саму туалетну вода Aquolina Pink Sugar

Оформлення/дизайн

Туалетна вода на тестування прийшла у форматі пробнику, який був запакований у милий біло-рожевий пакетик.

Сам пробник являє собою пластиковий флакончик, оснащений розпилювачем. На флакон фарбою нанесено назву аромату.

Розпилювач працює добре, аромат подає дрібнодисперсно.

Об’єм пробника – 1.2 мл.

Загальна характеристика

Прем'єра аромату – 2004 рік.

Група (тип) ароматів: гурманські, квіткові, фруктові.

Концентрація: туалетна вода.

Категорія: водичка відноситься до сегменту міддл ап.

Стать: для жінок.

Країна ТМ: Італія.

Зроблено в: Італії.

Згідно опису виробника, піраміду аромату складають такі ноти:

Початкова нота: Апельсин, Бергамот, Листя інжиру, Малина

Нота серця: Конвалія, Лакриця, Полуниця, Цукрова вата, Червоні ягоди

Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Карамель, Мускус, Сандал

Виробником заявлена дуже велика кількість нот в піраміді аромату і більшість із них так чи інакше справді відчуваються по мірі розкриття парфуму.

Але, ще очікуючи свою посилочку з пробником аромату, я прочитала досить велику кількість відгуків на цю водичку. І більшість із них наштовхували мене на думку, що це, найімовірніше, буде банальний гурманський аромат, де домінуючими нотами виступатимуть цукрова вата, палений цукор, ваніль і карамель… Така собі вбивча солодкість… І, одночасно, найбільше цього боялась, бо так давно мріяла познайомитись з цим ароматом, а розчаровуватись не хотілось!

Але, на щастя, те, що я відчула, розпиливши аромат на себе, практично зовсім не відповідало прочитаним відгукам! І чим більше аромат знаходився на шкірі, плавно випускаючи базу, тим більше я в нього закохувалась!

Стартує аромат справді дуже гучно і солодко – такий собі ураган фруктової солодкої вати і ледь підтопленого цукру (але не горілого). Але ця неймовірна солодкість першого враження злітає дуже скоро і переходить десь на задній план, випускаючи в композицію лакричні цукерки. Знаю, багатьом нота лакриці в парфумерії не дуже до вподоби, але це не про мене – я її обожнюю! І в якості лакричних цукерок, і в якості віддушок у доглядовій косметиці, і як ноту в парфумерії). Аромат лакриці стає дуже виразним і навіть згодом, коли в гру вступають інші ноти, залишається домінуючим. Поряд з лакрицею чую полунично-ягідний джем і тільки десь-колись, при пориві вітру – апельсинові льодяники.

Але самим неймовірним в цьому ароматі є його база, яка чітко починає відкриватися тільки через 20-30 хвилин після нанесення аромату (тому ніколи не робіть висновки про аромат відразу із флакону, чи тільки нанісши його на блоттер/себе). Яка ж вона приємна – це просто не передати словами! В ній - ваніль, але суха, трохи спецієва, дуже ніжна і глибока… Обгортає, наче ванільний пух! Трішки м’якої карамелі і боби тонка, які надають цьому аромату неймовірну вершкову кремовість і теплоту!

Хоч аромат справді дуже солодко-гурманський, але він глибокий і небанальний! Екстраординарний і ні на що не схожий… Він дарує особливий заряд енергії, гарного настрою, налаштовує на позитив і хороший настрій.

А я з цим ароматом відчуваю себе особливо жіночно і грайливо…

Шлейф є однозначно, але не дуже довгий – оточуючі відчувають цей аромат на відстані, приблизно, витягнутої руки. Але по мірі часу знаходження на шкірі, шлейф стає все коротшим, надаючи аромату особливої інтимності.

Стійкість аромату не дуже велика – на шкірі відчувається чітко близько трьох годин, але на волоссі та одязі чую ноти водички навіть на наступний день.

Сезонність. Як на мене, осінь – ідеальний, навіть зірковий, час для цієї туалетної водички! А ще – новорічно-різдвяні свята)

На останок свого відгуку на туалетну воду Aquolina Pink Sugar скажу, що вона неймовірна! Я просто закохалася в цей аромат з першого нанесення і по секрету скажу, що вже очікую на посилочку із повноформатним флакончиком цього аромату) Якщо ви любите гурманські, глибокі ванільні аромати – дуже рекомендую звернути увагу на цю туалетну водичку, але краще, все ж таки, попередньо її десь затестити)

Спробувати продукцію нового для мене бренду органічної косметики – це завжди за радість! Тому тонік для обличчя Radiance Toner Glycolic Acid& Rovibos від американського бренду органічної косметики Derma E я тестувала з таким же задоволенням, як і туалетну водичку.

Оформлення/дизайн

Тонік розфасований у прозорий пластиковий флакон, що підлягає вторинній переробці. На інформаційних етикетках, що знаходяться на флаконі, можна знайти всю необхідну інформацію про засіб від виробника.

Флакон міцно закривається відкидною кришечкою, яка одночасно відіграє роль дозатора.

Об’єм мого тестового флакончика – 30 мл; повнорозмірний флакон вміщує у себе 175 мл.

Характеристика властивостей

Склад тоніку справді чудовий! В ньому міститься просто величезна кількість різноманітних корисностей для шкіри! Серед них - гліколева кислота, гіалуронова кислота, екстракт кори сосни приморської, пантенол (провітамін B5), екстракт листя ройбуша, екстракт плодів шипшини, екстракт алое вера, алантоїн, екстракт квіток ромашки, екстракт плодів огірка, а в якості ароматизатора – натуральні ароматичні олії. Є у складі й декілька допоміжних компонентів, які також є абсолютно безпечними для здоров’я.

Консистенція – однорідна рідина, яка дещо піниться у флаконі при його збовтуванні.

Колір – прозорий світло-коричневий.

Запах – надзвичайно приємний! Квітковий, але дуже ніжний і ненав’язливий. Відчувається тільки при нанесенні та буквально декілька хвилин після.

Використання, результат, враження від застосування Derma E Radiance Toner Glycolic Acid& Rovibos

Використовую даний тонік як і рекомендує виробник: на ватний диск наливаю невелику кількість засобу та акуратно, по масажним лініям проходжусь по попередньо очищеній шкірі обличчя, уникаючи зони навколо очей, та шиї. Можна також використовувати тонік й іншим способом – нанести декілька крапель засобу безпосередньо на шкіру та легкими похлопуючими рухами пальців допомогти йому увібратися.

Виробник зазначає, що тоніком можна користуватися і при ранішньому, і при вечірньому догляді за шкірою обличчя. На період тестування, щоб краще зрозуміти дію засобу та його вплив на шкіру, я даний тонік так і використовувала. Однак тепер, побачивши результат від засобу, надалі до закінчення флакону я користуватимусь ним тільки при вечірньому догляді за шкірою, оскільки у складі є кислоти, а це може спровокувати пігментацію, і, хоч я й користуюсь санскріном, але шкіра у мене чутлива й схильна до пігментації. Тому тут, як кажуть, береженого Бог береже)

Далі – сироватка та зволожувальний крем для обличчя; вранці – сонцезахисний крем.

Після використання тоніка шкіра почувається дуже комфортно – проходить відчуття стянутості, яке в мене часто буває після засобів для очищення шкіри обличчя, тобто свою основну функцію – тонізування, засіб виконує на відмінно.

Єдине, якщо на шкірі є подразнення чи будь-які пошкодження, то перших декілька секунд після нанесення тоніка може відчуватись невеличке печіння, але це пояснюється тим, що у складі є кислоти.

Окрім цього, що ще відмітила за час тестування тоніка: шкіра справді стала більш сяючою, таке враження, наче вода світиться зсередини, стала більш свіжою та підтягнутою; пройшли дрібні лущення; пори візуально стали більш розгладженими та чистішими.

Загалом, тонік для обличчя Derma E Radiance Toner Glycolic Acid & Rovibos мені дуже сподобався своєю дією та впливом на шкіру, тому, якщо ви підшуковуєте хороший органічний тонік – то даний засіб – моя щира рекомендація!

Нові засоби для укладання брів від LAMEL мене зацікавили ще з моменту початку їх продажу. А так як мій гельчик для брів вже майже закінчився, - то й надзвичайно вчасним і бажаним подаруночком!)

Тому розповідаю більш детально про характеристики та свої враження за результатами тестування гелю для брів LAMEL Make Up Liquid Brow Soap.

Оформлення/дизайн

Гель поміщений у циліндричний прозорий флакон, виготовлений із пластику. Флакон був обгорнутий у слюду.

Закривається флакон рожевою кришечкою, продовженням якої є щіточка для нанесення гелю.

Щіточка зручна, довжиною, приблизно, 2 см. Ворс синтетичний. Щетинки короткі та дещо жорсткуваті. Наносити нею гель та укладати брови зручно.

Об’єм - 4.5 мл.

Характеристика властивостей

Консистенція в засобу гелева, в міру густа. У флаконі трішки пузириться.

Текстура однорідна.

Запах. Віддушка у гелю відсутня, але легкий косметичний запах присутній. Проте, відчувається він, тільки якщо нюхати сам засіб із флакону.

Фініш. Гель застигає досить швидко, буквально за декілька хвилин після нанесення, але на бровах залишає невеликий блиск. Хоча, чим довше гель знаходиться на бровах, тим матовішими вони стають.

Стійкість – прекрасна! Близько 6 годин гель на моїх бровах тримається безпроблемно, зберігаючи ту форму брів, яку я їм надала. Якщо зачепити нафарбовані брови рукою – окремі волосинки можуть вибитись із вкладеного напрямку, але суттєво на форму брів це не вплине.

Демакіяж. Гель з легкістю змивається будь-яким засобом для демакіяжу, а при крайній потребі – навіть простою водою)

Відтінок. На даний момент цей гель для брів представлений у виробника всього в одному відтінку – 401, який є абсолютно прозорим та непомітним на бровах.

Використання. Враження від гелю для брів LAMEL Make Up Liquid Brow Soap

Гель дуже легко наноситься та розприділяється по бровам. Після застигання не залишає ні грудочок, ні білого нальоту. Але обмежувач у флаконі видає дещо завелику кількість засобу, тому його доводиться трішки прибирати зі шкіри ватним диском після укладки брів. Можливо, це тільки тимчасова ситуація, поки флакон ще повний.

Гель швидко висихає, але цього часу достатньо, щоб зафіксувати брови в потрібному напрямку та надати їм бажаної форми. Але після висихання гель утворює наче плівочку на шкірі, дещо її стягуючи. Це не створює сильного дискомфорту, але дає деяке «відчуття брів» на обличчі.

І ще один нюанс – якщо нанести гель надто рясно, і потерти брови після його висихання, на шкірі можуть утворитися «пластівці» із цього ж висохшого гелю. Тому про це слід пам’ятати і наносити його в міру)

Підсумовуючи, скажу, що Гель для брів LAMEL Make Up Liquid Brow Soap – хороший варіант для щоденної укладки брів! Надійно фіксує волосинки в потрібному напрямку, допомагає зберегти саме ту форму брів, яку ви їм надали; має хорошу стійкість; легко змивається; не залишає білого нальоту. Але необхідно пам’ятати про міру при нанесенні, щоб потім не стикнутися з «пластівцями» від надмірної кількості засобу на шкірі. В цілому, за свою ціну – дуже навіть непоганий варіант!

Другим засобом для укладки брів від LAMEL, що прийшов на тестування, був фіксуючий віск для брів LAMEL Make Up Brow Lifting Wax. Тож, розповідаю про нього більш детально.

Оформлення/дизайн

Оформлення засобу, звичайно, дуже красиве! Засіб прийшов запакованим у красиву матову картонну коробочку з глянцевими, дещо випуклими надписами рожевого кольору – дуже ефектно дивиться! Коробочка, у свою чергу, була обгорнута в слюду, що є гарантією контролю першого відкриття.

Всередині коробочки знаходилася баночка-шайба, в яку пофасований сам віск, а також щіточка для його нанесення.

Баночка пластикова, рожевого кольору. Міцно закривається кришечкою, що загвинчується. Під кришечкою була фольгована захисна мембрана.

Кришечка настільки блискуча, що, при необхідності, може бути використана в якості дзеркала.

Щіточка довжиною близько 2х см, зручна в плані використання. Має в міру довгі, м’які синтетичні ворсинки.

Об’єм – 15 г. Як на мене – це дуже багато і вистачить надовго.

Характеристика властивостей

Консистенція в засобу густа, він не тече та не плавиться. Але при набиранні та використанні відчувається наскільки він м’який і податливий.

Текстура однорідна.

Вираженого запаху не має.

Фініш – глянцевий. Але по мірі перебування на бровах, з часом він стає більш матовим.

Стійкість – залізобетонна! В мене тримає форму брів та самі волосинки у тому напрямку, в якому я їх вклала – цілий день, навіть якщо потерти їх рукою.

Демакіяж. Віск з легкістю змивається будь-яким засобом для демакіяжу.

Відтінок. Як і гель для брів, даний віск також представлений у виробника на даний момент в одному відтінку – 401 «Прозорий».

Використання. Враження від фіксуючого воску для брів LAMEL Make Up Brow Lifting Wax

За допомогою щіточки віск легко наноситься на брови і фіксує їх в заданому напрямку та підтримуючи саме ту форму брів, яку ви їм надали. Але робити це необхідно швидко, оскільки фіксується віск також дуже швидко. Після застигання на бровах утворюється той самий ефект ламінування, який зараз так популярний!

Але при нанесенні і перебуванні цього воску на бровах є деякі аспекти. По-перше, його необхідно наносити ДУЖЕ трішечки, інакше брови можуть просто склеїтись, утрамбуватись та виглядати прилизаними і неприродними. По-друге, на бровах від воску може залишатись білий наліт. По-третє, після застигання на шкірі відчувається стянутість та плівочка і, чесно кажучи, я ще ніколи настільки чітко не відчувала свої брови на обличчі, як із цим воском…

Підсумовуючи, скажу, що фіксуючий віск для брів LAMEL Make Up Brow Lifting Wax викликав в мене неоднозначні враження… З одного боку, ним дуже легко надати бажану форму брів та зафіксувати їх в потрібному напрямку; та й стійкість вражає! Але, з іншого, залишає відчуття плівки та стянутості; може залишати на бровах білий наліт; якщо хоч трішечки переборщити – склеїть брови… Можливо, на більш густих бровах ефект буде кращим, але я з ним поки-що так і не подружилася остаточно, хоч і продовжуватиму тестувати. Можливо, думка зміниться і мені таки вдасться його «приручити»)

На останок свого відгуку за результатами тестування засобів від Lamel, Derma Е та Pink Sugar хочу ще раз подякувати Мейкапу за такі чудові подаруночки! Це надихай писати ще більше!💗

Я дуже задоволена більшістю із засобів і деякі із них обов’язково куплю в повноформатному варіанті чи повторю купівлю!