Ta_nyaaaaaaa

Туш для вій GlamBee Love to Love Sentiment. Чи все так однозначно? 🤔🤭

Туш для вій GlamBee Love to Love Sentiment. Чи все так однозначно? 🤔🤭
Туш для вій GlamBee Love to Love Sentiment. Чи все так однозначно? 🤔🤭

Вітаю, лялечки 🤗

Ну таке я мавпеня, що у мене все просто. Побачила гарний відгук на продукт - побігла взяла. Так сталось і з цією тушшю. Завдяки гарному огляду та рекомендацією M A X I M O V A 🌷 я придбала цю туш у день публікації відгуку 😂 Так, я встигла на акцію і туш стала моєю всього за 52.99 грн. Ціна вражає 🔥

Дизайн флакону туші GlamBee Love to Love Sentiment, як на мене, дуже милий і такий дівчачий-дівчачий. Я б сказала Барбі стайл))

Щіточка у туші силіконова, з коротенькими щетинками.

Що мене дуже вразило, так це те, що у цієї туші відмінний дозатор. Завдяки ньому на щіточці вилучається достатня кількість туші, однак без надлишку. Наприклад, у моєі улюбленої Lash Sensational, з цим проблеми і залишки продукту постійно треба витирати у флакон. З цією ж, набагато бюджетною тушшю таких проблем не виникає.

Аромат звичний для туші, не надто приємний, але при нанесенні тут же зникає і слід від цього запаху)

Які я виявила плюси?

Туш наноситься доволі приємно. Відразу помітне значне подовження вій. Крім того, туш гарно підкручує війки, припіднімаючи їх і створює ефектний погляд. Дуже круто підкреслює виразність очей.

Що вразило з першого використання, так це те, що туш так круто подовжила вії на зовнішніх кутиках очей, що створила ефект стрілки. Я, як великий поціновувач стрілок, у якого зазвичай жоден наВіть щоденний макіяж не обходиться без них, ставлю за це величезний лайк цій туші 👍🏻 При першому використанні я вирішила не малювати стрілки і залишити так, додаю фото.

Стійкість - це величезна перевага цього продукту. От прям круто! У мене жодна туш до цієї не трималася настільки круто на віях. Протягом дня вона не осипається, не відбивається на повіках і шкірі загалом. Жодного ефекту панди. Однак до кінця дня, особливо після торкання руками чи тертя, вії можуть склеюватись. Про це нижче 👇🏻

Змивається теплою водою. Ця туш гарно злазить з вій "панчохами", катишками, цілими фрагментами з вій за допомогою теплої води. Я навіть міцелярками Bioderma та Simple не змогла її зняти, а теплою водою на ура)

Щодо мінусів.

Туш дещо склеює віі. Однак, у мене так трапляється з кожною новою тушшю, тому можу бути не зовсім об'єктивною у цьому питанні.

Туш не додає об'єму. Від слова зовсім не дає об'єму. Лише подовження. Проте у мене є база під туш (5в1 від Eveline), тому це також не складає для мене значноЇ проблеми. Фото порівняння також додаю.

Думаю тому, у кого короткі, але густі вії ця туш ідеально б підійшла. Так як об'єму вам уже не треба, лише подовження. А з цим туш Love to Love Emotion справляється ідеально.

Висновки. За свою вартість туш мене влаштувала цілком. Стійкість та подовження - одні з найголовніших характеристик, за якими я обираю туші. Крім того, туш дуже зручно змивати. Для мене основний мінус - це, все таки відсутність об'єму, бо я люблю таке. Але для створення цього ефекту я буду використовувати іншу туш або базу, а другим шаром уже GlamBee для подовження, бо це у неї виходить просто супер 👍🏻 Цілком можливо, що справа не у туші, а в моїх віях. Вони зовсім не густі, тому туш робить з них ніби довгі "палочки". Однак все це можна виправити додатковим шаром, базою чи іншою тушшю)

Отож загалом ця туш подобається, використовуватиму її і надалі, особливо, коли буде ліньки малювати стрілки 🤭

Дякую, що були зі мною! 🙃❤️