🌺Крістіна🌺/Тita

Новий догляд для волосся від УКРАЇНСЬКОГО 🇺🇦 бренду Botanioteka 🫐

Новий  догляд для волосся від УКРАЇНСЬКОГО 🇺🇦 бренду Botanioteka 🫐

Привіт!🙋‍♀️

Нещодавно мені треба було їхати в подорож і звісно треба було взяти якийсь догляд для волосся. Зі своїх великих тар мені не дуже хотілось переливати в дорожні та і захотілось спробувати щось нове.

Botanioteka - мені здався хорошим варіантом, тому що:

🇺🇦 - наш виробник;

💲- нормальна ціна 98 грн за 250 мл;

✔️ - невеликий обʼєм 250 мл+шовк 30 мл;

🌿 - натуральний склад;

💹 - акція 1+1 теж зіграла вирішальну роль у тестуванні. 😄

В мене серія для ослабленого волосся з ароматом чорної смородини🫐 та кропивою🌿.

Ззовні продукти мають стильний ненавʼязливий дизайн. Смородина відчувається доволі сильно, але не настільки, як іноді буває. Особисто для мене це скоріше + чим -, бо я люблю коли приємно пахне.☺️

Хотіла б відмітити зручний дозатор у кондиціонері який блокується - що ідеально підходить для подорожі.👍

За 1 місяць активного використання нічого не зламалось. І це +, бо мене особисто дуже дратують якісь проблеми з кришечками дозаторами і тд.. 😂

В мене він з другої серії з ароматом обліпихи 🌾та липовий колір для сухого волосся. Аромат теж помітно відчувається, але він дуже приємний та ненавʼязливий. 😍 Його я брала як просто доглядовий засіб на кінчики, бо сама завжди користуюсь вдома флюїдом. ✨Ну і ще + що там 30 мл і зручно брати з собою)

Шампунь і кондиціонер мають доволі густу концистенцію. Так як шампунь піниться не дуже добре, то і витрата його звісно росте. Але це добре, бо значить в складі немає всієї таблиці Менделєєва ..

Читала у відгуках, багато хто скаржиться на те, що не економно витрачається, але він себе скажу користуюсь вже більше місяця і шампунем і бальзамом (шампунь кожний раз по стандарту 2 рази) і в мене залишилось десь половина продукту точно. Для мене це не велика витрата.

Кондиціонер має консистенцію крему. Мені прям сподобався👍

Рідкий шовк і справді доволі рідкий якщо зрівнювати з флюїдами. Наноситься легко, жирного блиску не залишає.

Рідкий шовк 1 ф.👇

Шампунь 2 ф. 👇

Бальзам 3 ф.👇

Я очима пробіглась по складу та багато компонентів які «не знайдені» нормальні. Всілякі екстракти які аналізатор чомусь не знаходить та вітаміни. Це звісно не ідеал, але я і ніколи не бачила 💯 ідеального складу. Вцілому ОК ✅ та більш менш натурально.

Звісно поки я була в душі трохи світло впало( але думаю що вцілому ефект на фото видно. Користувалась лише доглядом від Botanioteka. В мене рідке волосся, тож воно швидко жирниться, але рідкий шовк взагалі не залишив ніякого сліду після себе, лише дуже приємний аромат на волоссі😍 Обʼєм присутній, волосся не пересушене(я думаю якщо зробити між етапами ще маску від цього виробника буде ефект кращий). Голову я мию так як і раніше через день, а значить волосся не жирниться швидше аніж було. Присутній легкий аромат, але недовго. Вцілому ефект мені сподобався 👏За таку ціну це взагалі я вважаю чудовий варіант. Тож рекомендую ☺️

Бачу що в них є ще тверді шампуні та скраби для голови.. Ніколи нічим таким не користувалась і взагалі не уявляю як тим твердим шампунем взагалі мити голову 🫣 Хтось може мав такий досвід? Чи сподобалось?

ііі…

ДЯКУЮ, що дочитали до цього моменту!🥰

Буду вдячна за ваші ❤️