Ta_nyaaaaaaa

Солодка вата для тіла “Гранат” від бренду Dushka 😋🛁

Солодка вата для тіла “Гранат” від бренду Dushka 😋🛁
Солодка вата для тіла “Гранат” від бренду Dushka 😋🛁
Солодка вата для тіла “Гранат” від бренду Dushka 😋🛁

Привіт, красуні 🙃

Знову я не змогла вийти з А зовсім без нічого. Навтіь якщо мені нічого не треба, то щось таки візьму) Цього разу на затест взяла новий для мене продукт - пінка для душу від українського бренду Dushka 🌸 У день покупки помітила багато новинок у магазині: слайм для душу, пінку, натуральні шампуні від вітчизняних брендів lovi, dushka.

Засоби від Dushka давно зустрічались мені, але згодом зникли з поличок і тільки зараз з'явилися. Раніше не була знайома із жодним з них, так як насторожувала низька вартість. Однак цього разу я зустріла не крем для обличчя чи будь-який інший доглядовий засіб, який було страшно тестувати за низьку ціну, а пінку для душу і вирішила спробувати.

Тим паче останнім часом дівчатка почали масово тестувати пінки для душу, тому і мені захотілось) Так-так, від Мармейд пінку теж планую спробувати, ну дуже смачні відгуки на них.

Dushka – український бренд натуральної косметики ручної роботи.

Родзинка Dushka - вона виглядає і пахне так, що її хочеться скуштувати! Сьогодні, як і на початку шляху, Dushka залишається 100% handmade: продукція готується, розливається, прикрашається та упаковується вручну.

Найголовніше - натуральні інгредієнти, які містяться у складі продуктів бренду: рослинні та ефірні олії, екстракти лікарських рослин та вітаміни. У складі продукції немає силіконів, парабенів, барвників та інших шкідливих компонентів, а на противагу їм є витяжки та олії лікарських рослин, екстракти та вітаміни. Бренд грамотно компонує всі складники, які відмінно взаємодіють одне з одним.

Їхня продукція не лише має високу якість, а й стильний, я б сказала прикольний дівчачий дизайн, що не може не привертати увагу.

Продукцію не тестують на тваринах.

Уже через саму назву і вигляд цього продукту мені хотілось не лише використати його на тілі, а й спробувати 🤭😂

Стильний дизайн флакона займає окреме місце) Він ніби простий і лаконічний, але такий комфортний для ока.

Дозатор звичайний як для пінки для вмивання. Гарно працює та видає продукт.

Аромат. Я чомусь не придала вагомого значення слову і зображенню граната на пляшечці, тому думала, що пінка пахне як солодка вата. Але її запах - це стиглий, соковитий гранат з нотками зефіру типу маршмелоу чи солодкою ватою. Трішки терпкуватий, солодкий, але в міру гранат. Солодкуваті ноти зефіру додають особливості аромату. Для мені цей аромат ідеально підійшов би на літо, так як дещо освіжаючий з нотою солодощів 🍭

Консистенція. Пінка має неймовірно ніжну та кремову консистенцію (з ледь помітним рожевим відтінком), яка легко розподіляється по шкірі. Вона створює густий, але ніжний пінистий шар, який робить процес прийняття ванни чи душу надзвичайно приємним. Піна ніжно огортає шкіру, додатково наммлюється. Вистачає декількох натискань для всього тіла.

Ціна. На акції пінка обійшлась мені у 52 грн. Без акції ціна коливається приблизно до 70 грн. Однак саме ці пінки, створені лише для мережі А, у інших торгових точках даний засіб цього бренду має іншу вартість.

На етикетці міститься вимірювання залишку пінки із прикольними надписами. Бренд постарався і над цим)

Пінка дуже приємна на дотик до тіла. Легко розприділяється, чудово додатково вспінюється на шкірі. Після змиття шкіра ніжна, гладенька і м'яка, ніби уже чимось зволожена. Прям дуже м'яке і делікатне очищення.

Думаю ця пінка гарно підійде доя чутливоі шкіри. У мене саме така, і цей продукт приємно здивував, бо гарно працює.

Ця пінка з першого застосування зробила мій процес душу справжнім задоволенням, ще й надала шкірі ніжність і свіжість. Цей продукт точно вартий затесту! А ціна на нього яка приваблива 🔥👍🏻

Дякую за увагу! Бережіть себе 💕