Ольга Бабич

Шукаєте засіб для тортур? Можу дещо порадити:)

Я маю від природи тонкі та крихкі нігті. Тому подібними засобами постійно користуюся. Особливо, коли роблю перерву між покриттям гель-лаком.

І якось побачила Засіб для відновлення нігтів 8 в 1 Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional Silver Shine, 12 мл (Польща).

Відгуки я почитала вже після того, як придбала. І чесно кажучи, вони б мене не зупинили. Бо до цього засобу я відносила себе до не дуже чутливих до болю людей:)

Я купилася на привабливий вигляд - ніжні сріблясті блискітки.

Плюс виробник обіцяв аж 8 дій в одному лаку:

"Завдяки наявності у складі особливих відновних олій уже після двох-трьох тижнів використання нігтьова пластина вирівнює тон нігтів, позбавляється жовтуватості. Інноваційний комплекс із мікро- та макроелементів разом із активними компонентами проникає глибоко в кожен ніготь, живить його, зміцнює та вирівнює структуру, запобігає деформації..."

Ну і виробник добре відомий. Я і не думала, що може щось піти не так....

Виробник попереджає, що потрібно чітко дотримуватися інструкції:

1-й день: нанести на нігті один шар.

2-й день: нанести другий шар.

3-й день: змити попередні шари і повторити догляд.

Який там другий день.... Через хвилин 10 після нанесення першого прошарку, в мене почали боліти кінчики пальців. Я спершу не могла зрозуміти, чого це. Потім це переросло в нестерпне печіння, ніби нігті відривають чи заганяють під них голки. Під нігтями та навколо них все почало червоніти та пульсувати. Як тільки я зрозуміла, що то засіб для нігтів, побігла змивати, чим могла - засобами для зняття лаку, водою... Але не все так просто. Бо воно встигло пройти глибше у пластину. І продовжувало нестерпно пекти. Врятував Феністил (гель).

Я подумала, що то була індивідуальна реакція. Полізла читати коментарі. Але я виявилася не одна така. Воно дійсно може дуже сильно пекти. Бачила, що дівчата пов'язували такий ефект із фармальдегідом у засобі.

І найцікавіше, чи воно того вартувало? Як не дивно, але ефект був) Нігті дійсно стали трохи міцнішими та доглянутими, зменшилася кількість білих вкраплень. Але ж чи варте воно того болю? Думаю, що ні. Є засоби, які не поступаються своїм ефектом, але значно приємніші у виконанні.

Якщо у вас не чутливі нігті, більш міцні, то можете ризикнути. Але для власниць тонких та пошкоджених пластин може бути неприємний сюрприз. Хоча ж, ну, б...н, його ж власне і розробили для зміцнення.... Такий собі засіб.