Настася

Обговоримо Collagen Enough.😼

Перше про що хотіла сказати це пудра. Пудра Collagen Enough - це справжнє відкриття для мене! Вона не тільки забезпечує гарний фініш мого макіяжу, але і додає неймовірної зволоженості моїй шкірі. Що мені особливо подобається, це те, що ця пудра абсолютно не підкреслює лущення.

Пудра не лише фіксує макіяж, але і робить шкіру більш гладкою та сяючою. Це ідеальний продукт для тих, хто шукає комбінацію матовості та зволоженості. Вона миттєво стала моєю улюбленою пудрою для завершення макіяжу.

Я залишаюся враженою здатністю цієї пудри забезпечувати бездоганний фініш, несхильний до лущення. Відтепер вона завжди зі мною в шафі(😉), і я впевнено рекомендую її всім, хто прагне надати своєму обличчю бездоганний вигляд.💁‍♀️💄🌟

.

.

Консилер✨Консилер Enough Collagen у відтінку 02 - мій вірний союзник у світі макіяжу, і це вже моє третє придбання цього дивовижного продукту! Цей консилер вражає своєю здатністю ідеально приховати недоліки та темні кола під очима, залишаючи шкіру рівною та бездоганною. Це дійсно виправдовує моє повторне вибір цього чудового засобу.

Відтінок 02 досконало перекриває недосконалості та тонкості, і важко вірити, наскільки легка та комфортна його текстура. Через те що він здатен матувати шкіру я не можу не зазначити, який він стійкий протягом усього дня, а це особливо важливо для мене, яка веде активний спосіб життя.

Повірте, я знаю про що говорю тому, що додала його до свого арсеналу втретє, і це довіреність у якість та ефективність консилера Enough Collagen. Цей консилер - моя незамінна знахідка в світі краси, і я впевнено рекомендую його всім, хто шукає ідеальний засіб для перекриття та матування шкіри. Він дійсно робить дива! 😉💖💗

.

.

І на останок, тональний крем) Тональний крем Collagen Enough відтінок 21 - це чудовий продукт, який гарно тушується спонжем і пензликом 😊. Він ідеально підлаштовується під тон шкіри, не підкреслює лущення і має вологий фініш, надаючи шкірі свіжий вигляд 😍. Цей тональний крем чудово комбінується з іншими засобами догляду за шкірою названими вище, створюючи бездоганне покриття.

Проте, важко не звернути увагу на його недоліки 😔 - він відбивається на екрані телефону під час розмови, що може бути дещо розчаровуючим, і також залишається на одязі, що може створювати додаткові турботи. Тим не менш, цей продукт ідеально підходить для створення бездоганного макіяжу з гарним фінішем і шкіра виглядає природно та здорово 🌟.