Краще піздно ніж ніколи ,але гірше ніж рано)
#testmakeupclub Огляд на Matrix Особисті враження Як дивитись туди,куди не всі можуть дивитися,мало хто може це зробити:)
Почну напевно з того,що мав би поділитись своїм враженям раніше, але ж робота вносить свої корективи. Якщо чесно, то з плином часу я сумнівався в тому чи потрібен взагалі цей допис,враховуючи,що про ці засоби вже багато написано. До того ж, дівчата напевно краще за мене в цьому розуміються,проте вирішив все ж таки поділитися своїм баченням насамперед, тому що обіцяв та й думаю зможу подивится на ці засоби як то кажуть "незамиленим оком". То ж тримаю слово и почну.
Шампунь:
Об'єм 300 мл,що досить непогано як для мене. На мою довжину надовго вистачить.
Аромат приємний,як в більшості шампунів,не можу казати що він унікальний.
З головною функцією впорався гарно. Волосся чисте,гарно пахне та й завдяки густій консистенції його надовго вистачить, а це дуже важливо. Також сподобався форм-фактор пакування. Дуже прикольно виглядає,зручно покласти на полицю. Гарні кольори,дуже подобається зелений колір,тут вже особисте як кажуть)
Щось більше розповісти важко про нього,як висновок можу поставити оцінку 9/10. Завжди є куди вдосконалюватись!
Бальзам
Також 300 мл. Консистенція густа,колір - білий.Поки що все як в шампуні.Враховуючи знову ж таки мою довжину - вистачить не просто надовго,а напевно на "пів життя". Дуже тішусь з того,що закрив питання бальзаму надовго)
Після використання волосся стало більш слухняним,набагато краще зачісується.Зазвичай в мене волосся живе своїм насиченим життям,окремо від мене,але ж тут ми начебто знайшли спільну мову з ним. Ще один плюс в залікову таблицю для Matrix. Також 9/10.
Маска
Тут теж нуль потрясінь для мене)) Консистенція густа,колір білий. Всі вони мені чомусь ароматом нагадують кокос. Не так, щоб бути в цьому впевненим на 100%,проте такі мої враження,можливо хтось буде не згоден зі мною. Має такий самий ефект для мого волосся як і бальзам (Не розумію чи мало б так бути але - факт). Мені пакування тут теж подобається, зручно наносити,це плюс. Як альтернатива бальзаму - ок. Також зручно взяти в подорож на декілька днів,щоб не брати "потужний 300 мл бальзам")
10/10.