ksnklb

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Почну з подяки MakeUp Club за круті розіграші та тестування, з ними мої кругозір значно розширився і так, я теж хочу тепер Aquolina Pink Sugar😄. Дякую за такий милий боксик, який приніс багато радості, особливо моїм брівкам😉.
Усе прийшло ціле, добре запаковане, а засоби Lamel ще у брендовому конверті😍.
Як спойлер: засоби на тестуванні усі дуже достойні уваги, а мій улюбленець це віск🥰. Але все по порядку:

#testmakeupclub

Ох, ця солоденька легкість солодкої вати 😍
Мініатюрка прийшла у милому пакеті, 1.2 ml, флакончик матовий у формі спрею, має маленький брендовий надпис рожевого кольору.
Цей аромат просто чарівне, не нав'язливе, легке та смачне поєднання солоденького.
Одразу можна почути чіткіше які ягоди домінують у цій композиції, а вже за мить у гру вступає цукрова вата, яка бере на себе усю увагу. Але не нав'язливо, а наче оформлюючи усю композицію у смачне та приємне поєднання.
У основі аромату я чую полуницю і трішки малини, вони легкі, заховані у хмарці рожевої солодкої вати, десь трішки дальше можна почути ваніль та карамель, але вони приховані ватою.
Стійкість хороша, якщо нанести зранку, легкі нотки цукрової вати можна почути ввечері.
Після нанесення перші години у мене таке враження, ніби у мене рожева ватяна аура, але це у дуже хорошому сенсі, аромат піднімає настрій, залишає смачний та пудровий шлейф, який нагадує цукрову пудру з ноткою ванілі.

Піраміда з сайту:
Тип аромату: гурманські, квіткові, фруктові
Початкова нота: Апельсин, Бергамот, Листя інжиру, Малина
Нота серця: Конвалія, Лакриця, Полуниця, Цукрова вата, Червоні ягоди
Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Карамель, Мускус, Сандал

Воском я раніше не користувалась і цей віск це попадання в 100%💘.
Маємо пластикову баночку в 15g рожевого кольору, а сам віск прозорий, кришечка металева, виглядає все мило. У комплекті є маленька звичайна щіточка, все це зберігаю у коробочці. Всередині віск був запаяний фольгою. Якщо принюхуватись, можна почути запах клею, але якщо це вже прямо нюхати віск у баночці.
З часом після використання на щіточці є залишки присохлого воску, але щітку можна помити.
Віск наноситься легко, потрібно трішки засобу, принаймні на мої не густі та піддатливі до укладки брови, не вириває волосин.
Фіксує дуже добре, вигляд як після ламінування, є легкий блиск і волосинки виглядають темніші через нанесений віск.
Стійкість хороша, проходити робочий день можна, якщо форма зміниться, можна легко підправити за допомогою щіточки. Якщо з воском прилягнути, то від тепла віск підтане та форма зміниться, залежно від того, як лежати. Лише під кінець дня нанесений віск стає матовим та можна побачити білий наліт, якщо придивитись.
Водою змити нереально, потрібен гель, або краще міцелярка/гідрофілка + гель.

Склад:
Тут склад дуже навіть класний, але потрібно звернути увагу на другий компонент.
Water (Aqua),
Ceteareth-30 – поліетиленгліколевий ефір цетеарилового спирту, використовують як емульгатор. Вприцнипі, токсичність його не доведена і рекомендують уникати контакт з пошкодженою шкірою, але в інших джерелах вказано, що може викликати алергію.
Sorbitol, Glycerin, Propanediol, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Serine, Phyllostachys Edulis (Moso Bamboo) Shoot Bark Extract, Arginine, Aspartic Acid, Valine, Isoleucine, Potassium Hydroxide, Sodium Lactate, Glycine, Alanine, Citric Acid, Leucine, Glutamic Acid, Proline.

Додала два фото: на початку дня в і кінці.

Цього разу на початку вечора з негодою і в кінці.

Візуально маємо красивий прозорий флакон з рожевою щіточкою, виглядає мінімалістично і гарно. Надписи чорним кольором можна прочитати.
Щіточка звичайна, стандартна і так до неї можна підлаштуватись, але у The Myth of Utopia Tinted Brow Highlighter тендітна щіточка зручніша.
Гель для брів у позитивному сенсі стандартно-хороший. Він надійно вкладає брови та з цією укладкою можна проходити весь робочий день чи весь вечір. Без ефекту ламінування, але з дуже натуральним ефектом, без білого нальоту, без дивного блиску, ніби так і має бути.
І цей гель з часом навіть не відчувається на бровах, а ефект триває.
Якщо нюхати щіточку, то можна відчути запах косметичної хімозності, але хто буде нюхати брови?
Ну і змивається легко, навіть водою.

Склад:
Про все писати не буду, лише відзначу один компонент який має застереження.
Water (Aqua), Glycerin, Propylene Glycol, Pvp, Alcohol, Polyacrylic Acid, Triethanolamine,
Diazolidinyl Urea – сечовина, білий порошок, добре розчинний у воді, пропіленгліколі, нерозчинний в олії, консервант, що виділяє формальдегід. Дозволений у концентрації 0,5%, у Японії заборонений.

Впринципі, я вже тут таких порівнянь не робила, адже гель для укладки брів, принаймні для мене, більш звичний варіант.

Мініатюра у форматі 30 ml, кришка фліп-топ, працює добре.
Має досить яскравий аромат трояндової олійки, на обличчі це так не відчувається, але під час нанесення чути добре.
Рідина схожа на водичку, легкого жовтого відтінку, трішки ніби масляниста. Це не той варіант тоніку, яким можна нанести на спонж і тоді на обличчя, адже тоді великий розхід засобу і дуже довго потрібно на цей спонж наносити тонік. Тому краще нанести на чисті руки і тоді на обличчя.
Спочатку можна відчути легке печіння, але це нормально, адже тонік має відлущувальну дію.
Після тоніку обличчя не липке, має сяйво, чистіше, світліше, зволожене. Загалом тонік виконує усі свої обіцянки і це чудово, з довшим використанням я помітила що обличчя постійно сяє, а невелика зона пігментації після прищів світлішає.
Довго я користуватись не могла цим тоніком, адже помітила алергічну реакцію після нього, після кількох днів успішного використання обличчя почало червоніти та підвищуватись тиск. Колись у мене така ситуація була після тканинної маски, яка мала теж аромат трояндової олійки, тому висновок прийшов сам собою.

Склад:
Склад хороший, є компоненти, які мають виконувати заявлені функції, такі як, тонізування, очищення, пом'якшення. Обіцяний екстракт ройбуша на 8 місці, а гліколева кислота на другому.

Purified Water – вода.
Glycolic Acid – оксіоцтова кислота, а-гідроксикислота, або фруктова кислота. Ексфоліант.
Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid; Actimoist® Bio-1) – гіалуронат натрію є похідним гіалуронової кислоти, має зволожуючі властивості.
Polysorbate 20 – емульгатор, стабілізатор, диспергуючий агент, може бути компонентом ароматів.
Sodium Hydroxide – луг, тому краще уникати можливості потрапляння в очі і взагалі зону навколо очей, виступає для буферизації.
Pinus Pinaster (Pycnogenol®) Bark Extract – натуральний рослинний екстракт з кори морської сосни, що росте вздовж узбережжя південно-західної Франції. Екстракт містить сильні антиоксидантні молекули, головним чином  проціанідини та фенолокислоти . 
Panthenol (Provitamin B5) – пантенол, має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію. 
Aspalathus Linearis (Rooibos) Leaf Extract – екстракт зеленого ройбушу, підтягує та заспокоює шкіру.
Rosa Canina (Rosehip) Fruit Extract –екстракт плодів шипшини має антиоксидантні властивості, оскільки має високий вміст фенолової кислоти, яка є антиоксидантом.
Saccharide Isomerate – суміш вуглеводів, що мають здатність утримувати воду в епідермісі, емолент.
Organic Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract* – екстракт алое, має ряд позитивних властивостей.
Allantoin –роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів.
Organic Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract* – екстракт ромашки, має протизапальні властивості.
Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract – екстракт огірка, має тонізуючі, зволожуючі, очищувальні та заспокійливі властивості.
Phenoxyethanol – консервант.
Ethylhexylglycerin – моноалкіловий ефір гліцерину, безбарвна рідина, безпечний консервант.
Natural Fragrance Oils – натуральні ароматичні олії.