Viktoria_Ilnytska

#notscarywithmakeupclub

#notscarywithmakeupclub

Сироватка для обличчя з вітаміном С🧡

До 27-ми років не користувалася сироваткою… Не знаю чому не наважувалась раніше, але спробувавши раз, тепер не можу зупинитись використовувати цей засіб у своєму щоденному догляді🙌🏼

Це вже другий такий засіб, перший (від іншої фірми) вже благополучно використала до дна☺️

#notscarywithmakeupclub

Основні компоненти:

  • Головним активним інгредієнтом є етил аскорбінова кислота (3-O-Ethyl Ascorbic Acid) – стабільна форма вітаміну C, яка забезпечує захист від шкідливих вільних радикалів і стимулює вироблення колагену для омолодження шкіри. Ефективно освітлює шкіру, зменшуючи вироблення меланіну. Етил аскорбінова кислота малочутлива до окислення під впливом світла та повітря, не викликає подразнення у формулах з зволожуючими компонентами. Тут я боялася за реакцію шкіри на цей компонент, так як вона в мене досить чутлива. При використанні вперше, було трохи почервоніння, але потім шкіра пристосувалася і все стало на свої місця.
  • 15% вітамінного комплексу оздоровлює шкіру, повертає шкірі тонус та розгладжує її рельєф.
  • Токоферол (бульбашкові масляні капсули з вітаміном Е) стимулює процеси регенерації та оновлення клітин, перешкоджає старінню шкіри, зберігає та підтримує її красу, а також чудово зволожує.
  • Ніацинамід регулює гідроліпідний баланс, освітлює пігментні плями, а також зменшує видимість дрібних зморшок.
  • Гіалуронова кислота в комплексі з пантенолом підтримують водний баланс, пом’якшують, перешкоджають сухості, повертають пружність, підтримують комфорт та здоровий стан шкіри.
  • Пептид Matrixyl 3000 покращуює клітинну активність, підвищує продукцію корисних речовин, надає ефективну освітлюючу та антивікову дію, розгладжує та підтягує шкіру.
  • Комплекс лізату біфідобактерій оздоровлює мікробіом, запобігаючи утворенню запальних процесів, укріплює ліпідний бар‘єр.
  • Рослинні екстракти: хлорели, квітів та листя Німу, куркуми, коралини, крижаного гриба омолоджують шкіру та повертають їй тонус, мають протизапальні та регенеруючі властивості, захищають клітини шкіри, укріплюють судини та попереджують появу куперозу.

Наношу на очищене обличчя після тонізації. При використанні у вечірньому догляді наношу нічний крем. При використанні вранці застосовую разом із денним кремом, у якому міститься SPF✨

На початку є маленьке відчуття липкості яке дуже швидко зникає, шкіра сяє та живиться усіма компонентами.