Ta_nyaaaaaaa

Найкращий бюджетний тонік з кислотами

Найкращий бюджетний тонік з кислотами

Так, дівчата, про цей тонік я уже згадувала у дописі з челенджу #notscarywithmakeupclub - https://club.makeup.com.ua/post/21498/

Тепер я хочу розповісти про нього знову і показати результат не за 2020 рік, а зараз, коли цей тонік виручив мене у SOS-ситуації.

Тонік Bielenda має доволі рідку консистенцію, більше схожу на водичку, так само без забарвлення.

Аромат ледь відчутний, солодко-косметичний, трохи кислотних.

У складі містить наступні активи:

✔️ Ніацинамід, який:

🟢 зменшує надмірну секрецію шкірного сала, що призводить до нормалізації жирної та схильної до акне шкіри;

🟢 звужує розширені пори,

🟢 освітлює пігментні плями завдяки сильному антиоксидантному ефекту,

🟢 підвищує пружність та еластичність шкіри, а також зменшує видимість дрібних зморшок,

🟢 зміцнює гідроліпідний бар'єр, завдяки якому шкіра краще утримує вологу і стійкіша до несприятливих зовнішніх факторів,

🟢 заспокоює почервоніння та запалення;

✔️ мигдальну кислоту, яка має кератолічну, антисептичну та антивікову дію. Також допомагає регулювати вироблення себуму, прискорити обмін речовин та вироблення колагену;

✔️ молочну кислоту - зволожує, має антибактеріальна та антивікові властивості, діє як регулятор рН;

✔️ лактобіонову кислоту, яка потужно притягує та зв’язує воду, утворюючи природну гелеву матрицю. Ця унікальна властивість надає шкірі м’якість та оксамитову гладкість; Крім того, лактобіонова кислота:

🟢 відлущує ороговілі клітини;

🟢 прискорює регенерацію шкіри;

🟢 працює з пігментацією;

🟢 має протизапальну та антиоксидантну дію;

🟢 потужно зволожує роговий шар;

🟢 протидіє глікації - "зацукруванню" шкіри, руйнації колагенових волокон;

🟢 вирівнює тон та рельєф обличчя;

🟢 візуально зменшує пори;

✔️ гіалуронову кислоту, яка притягує і утримуєт вологу.

Дівчата, я знайома з цим тоніком четвертий рік і весь цей час його вважаю найкращим. Готова битися об заклад, що нічого кращого у цій ціновій категорії ви не знайдете!

Зараз ціна на нього всього 113 грн за 200 мл ❗️

Я вважаю, що цей тонік - ідеальний варіант для тих, хто тільки починає знайомитися з кислотами, а також для власників/власниць чутливої шкіри, адже він діє надзвичайно м'яко.

Однак, з часом вам може стати недостатньо такого засобу, так як шкіра потребуватиме чогось сильнішого. Так було і в мене.

Спочатку я прикріплю фото 2020 року, коли мене перше у житті наздогнали висипання. Від звичайних комедонів до болючих підшкідників. На той час я студентка 2 курсу, звісно ж у мене не було коштів на косметолога чи дорогі засоби. Так за рекомендаціями з Інтернету я познайомилася з цим тоніком і ні хвилини не пожалкувала!

Після першого загострення у 2020 році, цей тонік не раз рятував мене і до сьогоднішнього дня. Він завжди є на поличці з косметикою. Діє м'яко, швидко і ЕФЕКТИВНО.

Зараз я почала використовувати тонік активніше у зв'язку із затестом нових косметичних засобів. Фото зверху "ДО" ви уже бачили у іншому дописі. Це була друга спроба ввести крем у догляд. Після чого мені треба було терміново приводити шкіру обличчя до ладу. І вуаля, мене знову виручив уже легендарний тонік Bielenda! 👏🏻 Причому цього разу ВСЬОГО за 3 дні!!!

Однак після цієї спроби була ще одна ввести крем, тому зараз моя шкіра виглядає гірше і на даний момент я бачу, що цей тонік дав максимум, тому буду вводити інші, дещо потужніші активи. Але ж зацініть попередній результат за 3 дні? У мене перестала боліти шкіра, а ці комедони так швидко розчинилися і перестали турбувати ☺️

У зв'язку з усім вищеописаним і продемонстрованим фото з результатами я ніколи не перестану співати дифірамби цьому тоніку і рекомендувати його всім 😁 Ви ж подивіться, він працює навіть як SOS-засіб, швиденько підсушують висипання і виводячи їх назовні.

Для чого тоді цей допис, чому я повторюю про нього? Аби якщо у когось і є сумніви щодо його купівлі, то щоб вони зникли 😉

Мій тонік відносно скоро закінчиться і я звісно ж куплю такий ще.