ksnklb

Коригуючий тонік Bielenda

Коригуючий тонік Bielenda

У мене майже закінчилась ця пляшечка, тому є що сказати 😉.

Пляшка у нас тут досить велика, 200ml, та цього разу мені цього тоніка вистачає на півтора місяця. Справа у тому, що я наношу його руками, та з допомогою спонжів не думаю, що розіхд буде менший. Всерівно за таку ціну, об'єм доволі хороший.
Пляшка прозора, наклейка з інформацією, зелені вставки, що натякають на лінійку Clinic Professional Mezo.
Кришка фліп-топ, з нею проблем немає. Всередині маленький отвір, що доволі нормально дозує рідину.

Тонік прозорий, але має переливи, якщо придивитись, дуже незначні. За консистенцією як вода – рідкий. У цього тоніка косметичний, свіжий аромат, трохи заяскравий, можна було і без нього, все ж на обличчя це наносимо.

Після вбирання тоніка, шкіра стає вже помітно зволоженішою і власне тонізованою, він допомагає додатково очистити та зволожити обличчя – люблю цей проміжний етап догляду.

На початку його використання ви можете побачити у мене стягнутість після вмивання, деякі лущення. Скажу чесно, обличчя тоді було не у найкращому стані, а ще мороз на дворі додавав своїх коректив.
Та після перших застосувань, я позбулась лущення.
Використовувала тонік у ранковій та вечірній рутині.
Якщо брати до уваги вплив на пори, висипи, то тут не скажу, що це заслуга одного тоніка.
Та точно можу сказати, що тонік Bielenda чудово підходить саме для тонізації, додаткового очищення та зволоження.
І плюс, люблю як цей тонік додає відчуття свіжості.

Аналіз складу є на сайті, і його початок дуже навіть позитивний: Ніацинамід, Гліцерин, Мигдальна кислота, що прекрасно працює з акне, лущенням, нерівним тоном шкіри. Лактобіонова кислота забезпечує текстуру, розгладження шкіри та її міцність, а Натрій лактат є зволожуючим фактором. Власне Молочна кислота впливає на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу. У нас є тут і Гіалуронова кислота, яка зволожує шкіру, а ще за це відповідають у складі Гідролізовані глікозаміноглікани. А далі у нас: Полісорбат 20, який є емульгатором, Динатрій ЕДТА, який є хелатуючим агентом, Феноксиетанол, який є консервантом і дозволений в обмежених концентраціях. Етилгексилгліцерин є доволі безпечним консервантом. Fragrance власне ароматизатор (шкода, що без нього не обійшлось). Hydroxycitronellal ще одна віддушка, яка може викликати алергічні реакції. І в кінці Лімонен, теж ароматизатор, який дозволений у обмеженій концентрації.