Христина 🌺

Придбання жовтня

Придбання жовтня

Це для мене новинка, ніколи раніше такими продуктами не користувалася, але мала бажання спробувати. Не знала, який обрати: або склад не дуже, або відгуки погані. Зупинилась на цьому, якраз на нього була знижка, мені вискокла реклама...і я подумала, що це знак, ніби скраб сам мене знайшов🤣.

В мене зараз навʼязлива ідея мати довге волосся ... такої довжини в мене не було аж 12 років. Не знаю, чи надовго таке в мене , бо минулого року теж спочатку хотіла довжину, а через день підстригла каре...Мені важко пояснити, чому я так захотіла, і що мною тоді керувало, але є те, що є🤣.

Поки що в мене підстригатися бажання нема, тому вирішила щось ввести в догляд волосся для його кращого вигляду.

цією фірмою не користувалася ніколи, мене в шампунях і бальзамах не влаштовував склад. В скрабі склад хороший, я б сказала- дуже достойний.

Тут є гіалуронка- вона має зволожувати і відновлювати волосося;

Біла глина- очищає від забруднень;

кокос- відлущує відмерлі клітини шкіри;

ментол- надає свіжості.

Придбання жовтня

Він має запах ментолових парфумів, легкий і приємний.

На дотик липкий, як слайм. Скрабуючі частинки дуже делікатні, але гарно скрабують.

Наношу на корені на мокре волосся перед шампунем. Масажую ~1 хв, потім змиваю. Спершу подумала, що не вимию цього скрабу з волосся...але ні, він дуже швидко і легко змився. Дальше все по стандарту: шампунь ( цього разу нанесла тільки 1 раз, бо було відчуття сильної чистоти, аж до скрипу) і бальзам. Волосся не заплутане, розчесалось так, як завжди.

Ефект від скрабу побачила зранку: волосся дуже гладеньке, блискуче, мʼяке ...ніби відшліфоване. Щодо жирності не знаю, чи скраб допомагає волоссю менше жирніти, я мию його так, як мила. Планую використовувати один раз/тиждень.

Ефект від скрабу мене дуже вразив, мені сподобалось, і це дійсно була моя вдала покупка.