Анастасія Фоміна

Тестуємо тональну основу від Patricia Ledo🌝

Тестуємо тональну основу від Patricia Ledo🌝

Бренд Patricia Ledo останнім часом ну дуже мені подобається,бо тестуючи новинки з лінійки Bamboo я залишилася приємно вражена якістю.

З тональними засобами цього бренду я теж знайома,вже кілька разів перекуповувала тональну основу з піпеткою Tender Sensation .

Але цю я неодноразово бачила в рекомендаціях як бюджетну тональну основу,яка не гірше люксу.

Я не маю продуктів люксової косметики, тому порівняти мені нема з чим,однак я надто багато хорошого чула про неї,тому ставлю на неї великі очікування.

Почнемо з пакування:воно дуже симпатичне,мені подобається.Красива кришечка з візерунком,матове скло ,добре видно відтінок,приємно тримати в руках.

Пакування як на мене зовсім не як у бюджетних тональних,а зі смаком.

Дозатор хороший,продукту видає достатньо.Поки не пачкається,але подивимося як буде далі.

Я обрала 01 відтінок,я не білосніжка,але і не дуже засмагла.Моя шкіра з жовтим підтоном,тому дуже білі тональні основи я не люблю,але і дуже жовті з рудим відливом теж не подобаються.Я знаю ,що тональні основи від цього бренду окиснюються,тому я дуже вражена,що цей на мені не окиснюється,що приємно.Мені цей відтінок підійшов добре,хоча спочатку мені здалося ,що він навіть трохи засвітлий.

Він не надто густий,але і не тече.Розприділяється приємно,аромат мені нагадує якогось доглядового крему.

Наноситься добре,по відчуттям він не надто силіконовий,як це буває іноді з тональними засобами,навпаки мені здалося він трохи сухіший аніж мій інший тон від Patricia Ledo.Проте на зволожену шкіру я наносила його руками,цей спосіб нанесення я люблю більше,аніж нанесення спонжом.Нанесла швидко,розтушувала теж.Перекриття в нього середне,можливо якщо б наносила вологим спонжем перекриття було мінімальне,але я прикріпляю спеціально фото "до " нанесення та "після".Почервоніння перекрив,але не повністю,шелушіння не підкреслив,пушковий волос теж.Шкіра виглядає з ним доволі натурально.Фініш я би назвала не надто сяючим,але і не матовим,доволі натуральний.

Як видно тон виглядає непогано,я нанесла поверх рум'яна і трохи скульптору,вони лягли добре,без плям.Пудру не використовувала.

Я нанесла макіяж близько 10 ранку і змила десь приблизно о 19.Виходить ,що макіяжу 9 годин.За цей час я не припудрювала його,переодягалась кілька разів,лежала.Як на мене тон став виглядати ще більш натурально,наче вживився у шкіру,став трохи більше сяючим.Але тримався добре,не залишив сліди на одязі,коли я вдень переодягалася ,але вже ввечері почав трохи залишати сліди на телефоні,поки я теревеніла годину з подружкою.

Напевно складати повне враження про тон ще рано,треба ним ще покористуватися,але перше враження приємне.Реально непоганий тон за свою ціну в якому я не знайшла поки для себе мінусів,але я буду його продовжувати тестувати,якщо що доповню свій відгук.

дякую за увагу,чекаю ваших коментарів🥰