Blondie_rs

Beauty Bay Neutral - базова база [і це не тавтологія]

Beauty Bay Neutral - базова база [і це не тавтологія]

Привіт! Я точно думала, що про неї вже писала. Але отримавши питання від колеги: "Ну як там Beauty Bay по якості?", я спохватилась і передивилась усі дописи в клубі. Справді - не писала ані слова про цю красуню і просто найдорожчу мені палетку! Найдорожчу - не в плані грошей, а просто тому, що я її надзвичайно люблю.

Я перепробувала безліч матових нюдових палеток. У мене були й Juvia`s Place, Viseart, досі ще є Soft Glam від Насті з Беверлі (АВН), Huda Beauty (9-ки), BH Cosmеtics, у мами палетка Marc Jacobs з доволі непоганими нюдовими та чорним; ох, що там ще... Natasha Denona Mini Star, само собою, і Morphe 18T (досі стоїть як трофей, треба теж потестити її, а то вже забула за неї геть чисто); і подруга приносила мені МАС потицяти... Одним словом, позаду ну дууууже багато нюдових палеток! І протягом цих покупок я почала собі фантазувати - якою б була моя ідеальна матова нюдова палетка....

Beauty Bay Neutral - базова база [і це не тавтологія]

Взагалі Beauty Bay уже встиг завоювати серця багатьох любителів тіней, зокрема яскравих. Але деколи мені траплялась ще палетка Nude Matte, яка мене наче й приваблювала, але я тут же бачила відтінки, якими не буду користуватись. Тож, задумалась над пошуком просто базової палетки виключно з матовими рефілами. І мій чіткий запит був таким: щоб був чорний, розкішні шоколадні, бежевий, сіренький та кілька транзитних кольорів для змішування формул. І головна умова - всі ці кольори повинні бути в одній палетці та без лишніх бісячих відтінків. Здавалось - трішки нереальний запит, але...

Beauty Bay випускає новинку в нейтральній гамі. А я що роблю? Правильно - тут же її викуповую! В даній серії Neutral є ще палетки з більшою кількістю рефілів та шиммерними відтінками, але я раптом стала вима вимагати чисто практичного та естетичного продукту.

Палетка виготовлена виключно із паперу та має магнітну "застібку". Коробка стильна, матова чорна, з блискучим рельєфом безкінечних надписів Colour Palette. Сама палетка має ніжний нюдовий піщаний колір, а всередині - велике дзеркало та чорне матове оформлення. Вона доволі велика за розміром, враховуючи те, що це 9-ка. Порівнюючи із добре відомою Худою, ви вже можете зрозуміти її реальний розмір, бо вона таки доволі величенька!

А ось тут перейдем до найбльш приємного. Свотчі - це моя окрема любов, та найбільш зворушливий етап тестування та створення фото. Це моя перша та точно не остання палетка від даного бренду. Про масляні шиммери чи топпери я говорити не можу, хоч мене дуже манять декотрі більші палетки ВВ.

Усі відтінки практично однакової пудрово-кремової текстури. Дуже приємні та не сипучі. Тут нема градації, що якийсь рефіл більш сухий, а якийсь - дуже маслянистий. Все якісно та на вищому рівні, впринципі, так і мало б бути завжди. Плям ви точно ними не наставите, бо тушуються дуже й дуже круто.

Flash - спалах телефону; Sunlight - на сонці; Daylight - при денному освітлення в кімнаті.

Як можна зауважити, кольори все одно не переходять межу нейтральної гами, зберігаючи навіть дещо холодні відтінки.

Як я вже згадувала раніше - палетка вмістила у себе всі кольори, якими я точно буду користуватись без виключень. Бо зазвичай ми купуємо палетку через зацікавленість до декількох рефілів. Тим не менш, Beauty Bay почув мої прохання та випустив справді ідеальну палетку в моєму розумінні! Отож, пройдемось по кожному відтінку окремо:

  • Перший ряд: TWIG - чудовий тілесний для розгладжування, тушування; CANYON - світла кава з молоком, відтінок має легкий натяк на теплу гаму; CLAM - топлений шоколад, також більше схиляється до теплої гами, проте як і сусідній CANYON - не рижать;
  • Другий ряд: SLIP - холодний беж, ідеальний для контурування та візуальної тіні; PETAL - нейтрально-теплий бежевий, тілесний; TENDER - інтелігентний, мусовий;
  • Третій ряд: COWBOY - темний шоколад, нейтральний; SUEDE - світлий сірий, для тушовки холодної гами; JET - прекрасний небісячий чорний, найкращий, який я тільки зустрічала.

Справді, дана палетка містить фантастичний по якості чорний. Це завжди складний відтінок для виробників, але так легко працювати мені ще ніколи не було. Не осипається ніколи, гарно тушується, може нашаровуватись по насиченості та нікуди не буде сповзати чи тьмяніти. Та ж ситуація і з іншими рефілами - тут саме той момент, коли нема до чого придертись...

Справді, такі відтінки дуже гарно поєднуються із зеленим, срібним, та взагалі практично із кожним! Так само люблю додавати блискучки та комбінувати з іншими палетками. Навіть чорний смоукі з цією палеткою - зовсім не проблема! А це уже в візажистів рахується вищим пілотажем, бо чорного кольору справді всі бояться!

Це однозначно - моя любов! 🤎 Це власне та палетка, до якої постійно тянеться рука. Це та палетка, якою за будь-яких умов вийде гарний макіяж. Це та палетка, яка виручає у будь-яких ситуаціях та тільки тішить!

Тут все на місці - якість, пудрово-кремові формули без градацій (більш сухе чи більш кремове), кольорова гама без "чудних" рефілів, ідеальний чорний! Тушовки, нашаровування та просто одне задоволення користуватись нею.

Палетка вийшла минулого року і я чи не одна з перших її вихопила, та ще й по смішній ціні - 300 грн 🙈 Зараз бачу їх по 500-600 грн, тим не менше воно буде вартувати кожної копійочки! Памʼятаю, у знайомої тестувала кольорову матову палетку, але рефіли мені здались дуже сухими, тож вона однозначно вимагала якоїсь кольорової підложки, наприклад, олівчика. Мені ще дуже до вподоби кілька більшеньких палеток бренду, слід буде розпробувати шиммерні формули. Та про них мої бʼюті-подруги вже встигли написати доволі багато. Мені спробувати теж цікаво :)

Тож, бажаю вам також віднайти ту саму ідеальну для вас палетку! Гарного всім понеділка та продуктивного робочого тижня 🦄