Мій досвід збільшення губ
Я одразу скажу ,що я не очікувала такого результату…
Почну з того препарату,яким я вирішила робити собі губки : Stylage М.
Мій вибір був між 2 найпопулярнішими філерами : Juviderm Ultra та безпосередньо Stylage M...
Коли я консультувалась з косметологом ,яку я ,доречі, обирала протягом дуже довгого часу ,бо уе все ж таки втручання в обличчя й до цього треба відноситсь із усією відповідальністю ,розуміючи усі наслідки свого рішення.
Розповім що мені сказала лікар зробити до процедури ,а чого категорично робити не можна:
По-перше, до та після процедури не можна вживати алкогольних напоїв : 3 дні до процедури та 5-7 днів після процедури .
По-друге, 24 години до та після процедури не можна пити каву,використовувати декоративну косметику та доторкатися руками до губ.
Ну й ще не можна відвідувати сауну,займатися активно спортом ,відсовитися від відбілювання зубів та сильно жестикулювати губами(це усе 5-7 днів).
Що ж варто зробити до процедури? Варто пропити ацикловір 3 дні до процедури та 2 дні після (як профілактика від герпісу). Ще варто подивитись у свій женочій календарик ,бо за 3 дні до початку циклу варто відмовитись від відвідування процедури).Після процедури при набряках та синяках варто використовувати трумель/троксевазин/синякоф ,для того ,щоб швидше родзбавитись їх.
На першому фото- анастазія ,на другому- результат одразу після процедури,на третьому- по дорозі до дому)
Результат загоєнних нуб
1 фото-день процедури
2 фото- минуло 2 тижні
3 та 4 вже минув місяць і я неймовірно задоволена результатом,але тепер хочу той соковитий результат ,який був із набряком ,але робити корекцію можна лише за 3 місяці ,тому буду чекати )
Коментарі (0)