Пусті баночки за жовтень
Продовження посту “project pan” Те що закінчилось, і мої відгуки щодо цих продуктів
1)Хочу розпочати з сироватки, отримала я її безкоштовно на тестування, коли була у тц Варшави( треба було зробити фото с хештегом цього бренду). Вау ефекту я взагалі не очікувала, але це було щось неймовірне: дуже зволожує і водночас матує шкіру🩷
Я була в шоці, коли побачила ціну на цю сироватку. Бо зазвичай роздають щось неякісне і дешеве
2) Гель для душу від Містер Скрабер - це як завжди любов. Мають гарний склад, не тестується на тваринах, мають аромати для кожного🩵 Продукту вистачить на довго, піниться добре.
3)Конселер від Кіко: Виконує свої функції добре, але як на мене не за таку ціну. Якщо підрахувати ціна — об’єм, то вигідніше взяти вже люксовий або якісніший консилер. 4мл-410 грн за Кіко, чи 1100 за 11мл Dior Bacstage. Для мене вибір був очевидним( скоро буде допис про цей консилер🥰)
4)лосьйон для тіла від LIU•JO Повторювати його не планую, ціна зависока, а якість і ефект звичайні. Не побачила від нього чогось особливого
5)Кондиціонер для волосся Semi Delino, це був рай для мого волосся. У складі має мікро блискітки, тому надає ефект сяйва. Продукту вистачає надовго, бо маленька крапелька кондиціонеру творить чудеса. Я просто в захваті від цього продукту. І якщо побачу його на знижках, то 1000% куплю ще. Це стандартна версія, для всіх типів волосся
Коментарі (0)