Вікторія

Тест-драйв ВВ-крему від Ерборіан

Вже другі вихідні поспіль тестую найдорощий в моїй колекції ВВ-крем від Erborian Baby skin effect. Скажу одразу, що з кольором я промахнулася. в мене Nude і він прям світлий. Не жовтий, не сірий, хороший світлий колір. Дівчаткам, зі світлою шкірою можна придивитися. Порівняння відтінків показувала в цьому looks https://club.makeup.com.ua/looks/20995/

Класно, що можна взяти мініатюру. В мене саме така, об'ємом 15 мл.

Пакування простеньке, звичайний тюбік, з нормального пластику, не тече, нікуди не тікає. Крем туже легенький, я наносила його просто руками, він супер-легко розподіляється, на шкірі не відчувається

Має трохи сяючий фініш, та не занадто блискучий. Має невелику ступінь сонцезахисту 20

Тест-драй�в ВВ-крему від Ерборіан

Я всі ВВ-креми припудрюю, мені компофотніше. Цей ВВ я придурила пудрою від Клінік, вона в мене аж в 06 віддітку, брала її на літо, як додаткове джерело СПФ на протязі дня. Плюс бронзер і от колір став мені підходити)

На фото тональний без пудри. Криюча здібність середня. Вирівнює тон, трохи підлаштовується під колір, добре "усаджується". Впродовж дня взагалі не відчувається. В пори не западає, зморшки та лущення нен підкреслює. Трохи підсвічує шкіру, і добре так її блюрить.

Останнє фото зроблене через 8 годин, при жахливому світлі, в дуже спекотному, вологому приміщенні. Подивилася я фото - я прям була дуже задоволена. Навіть на загальних фото зроблений черех Ч... шкіра виглядіє чудово, жодних слідів від акне не видно. Буде тепер для мене цей ВВ - як тональний на вихід. Тільки колір буду пробувати темніший собі підібрати. Він мені дуже сподобався, я розумію, чому багато блогерів його хвалять. Я ним дуже задоволена.