Mila__Mi

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Тестувала засоби впродовж 2-х тижнів і можу поділитися своїми остаточними враженнями 👀

СПОЙЛЕР: засобами я залишилася задоволена, але давайте по-порядку ⬇️

Аромат для любителів солоденького 🍭🍦🍡

Напочатку, після відкриття упаковки він здався мені дуже солодким та нагадав мені туалетну водичку з дитинства.

Але, цій мініатюрці потрібно було полежати на поличці десь 2 дні, щоб відкрити в собі більше нот з композиції, аніж просто: цукрова вата, палений цукор, ваніль (до речі стручкова) та карамель.

Лише на третій день, окрім усіх вище перечислених нот я почула в ньому трошки нот бобів тонку, віддалено відчуваю мускус, солодку цукровану полуничку з легкою кислинкою малини (але більше як малинове варення). А ще, якщо довше понюхати його біля зап'ястку, то можна навіть відчути аромат полуничного зефіру 🍥🍓 Він наче повертає мене у безтурботнє дитинство у якісь давно забуті дитячі спогади, якось так тепло від нього на душі.

Шлейф як на мене слабенький, але в ньому так відчувається пудровість, солодкість, чистота (свіжість зеленого листя, але дуже віддалено). На тілі відчувається 1,5-2 години максимум. Якщо бризнути на волосся, або на речі, аромат може бути відчутним впродовж цілого дня (а то і навіть впродовж доби). Але якщо помити голову та ще й з пахучою масочкою/шампунем, то він одразу змивається.

У висновку можу сказати: коли він випаровувався я його поновлювала знову і знову. Аромат мені дуже сподобався, на холода чудовий солодкий, пудровий аромат 👍🏻 Я би 100% придбала такий в повнорозмірному форматі 🥰

Окрім туалетної водички з цим ароматом є також спрей, парфумований гель для душу та різні набори.

🌸Стандартна для подібного засобу витягнута пляшечка з дуже красивою ручкою та щіточкою. Красиво, бо поєднання рожевого з кольором фуксія це так класно 👀💗 Я не фанатка рожевого, але саме це поєднання мене приємно порадувало.
🌸Запах гелю мені нагадує клей, той що швидко застигає 😀, ну це якщо близько понюхати з пляшечки, а так, коли засіб наноситься на брови я його взагалі не відчуваю.
🌸Сам по собі гель прозорий, а коли декілька разів дістаєш щіточку з пляшечки і там утворюються бульбашки від пропуску повітря (можна надовго залипнути 👀)
🌸 Наноситься щіточкою він дуже легко і спочатку відчувається такий приємний вологий ефект. Влітку такий ефект класно би освіжав, а ось в холодну пору року не доставляє жодного дискомфорту. Щіточка добре прочісує бровки і гарно розподіляє гель, надаючи бровам природнього вигляду, без стирчатих волосків.
🌸Застигає він приблизно за кілька хвилин, що дуже добре. Впродовж дня не залишає жодного білого наліту. Мені здається, що він ідеальний для повсякденного використання, особливо для менш густих та тоненьких брів.

🌸 Тримає зафіксовану гелем форму приблизно 3-4 години (на моїх бровах). Для моїх брів середньої густоти - це норма, користуюся ним залюбки і вам можу радити.
🌸 І так, змивається він звичайною пінкою для вмивання 👌🏻

Тепер це однозначно один з найстильніших косметичних продуктів в моїй косметичці 💘

🍥Окрім того, що він був запакований в красивеньку коробочку та ще й з маленькою щіточкою в комплекті (яка дуже зручна у використанні і її можна брати з собою в сумочку, бо займає мінімум місця).

🍥А найстильніший тому, що окрім рожевої шайби та класного лого-оформлення він ще й з кришкою-дзеркальцем 😍 Дзеркало на якому видно кожну пору і радість і розчарування (коли побачив чорну цятку) 😅 Але якщо чесно, воно мені дуже подобається 💗

🍥Запах клею та, трохи спирту?😀 Ну і аналогічно з гелем, на собі цей запах я зовсім не відчуваю, просто не суємо носика близько до засобу 🙌🏻

Віск для брів я ніколи не пробувала, тому с першого разу трохи переборщила з ним і в мене ~ через 1-2 години після використання залишився білий наліт на бровах (добре, що я тоді вдома була 😅).

🍥 Ну отже, моя вам рекомендація: віск набирається дуже легко, "як по маслу", тому його треба зооовсім трошки для фіксації брів. І так з цим воском ви зможете зробити своїм бровам ефект "ламінування", що точно чудово підійде густим "важким" бровам, які потрібно не просто вкласти, а ще й підняти до гори 😀👍🏻

🍥Застигає доволі швидко (~за 10 хв.)

🍥Тримається впродовж 7-8 годин, потім деякі волоски починають "рухатися" (мої так точно).

🍥 Добре змивається гелем, або пінкою для вмивання.

Ефект і від цього засобу мені також сподобався, користуватися ним точно буду. Бо його фішка в тому, що можна не красити брови олівцем/тінями і т.п. бо з ним брови за рахунок "ламінування", стають більш насиченого відтінку (такий варіант точно підійде, якщо ви любите ефект "макіяж без макіяжу")

🍥 І ще одна рекомендація до цього засобу: мийте щіточку після кожного використання (щоб на ній не залишалося білого нальоту).

Оскільки я зараз використовую інші засоби з кислотами і щоб не поєднувати їх я не могла протестувати цей тонер (поки що).

Поки можу сказати, що він світло-коричневого кольору, має дуже приємний аромат, який нагадує мені чайну троянду, солодкуватий і свіжий водночас 🥀

І також хочу зазначити, що в нього дуже гарний склад і це вже класні приводи спробувати засіб в міні-форматі (звичайно враховуючи потреби вашої шкіри).

Коли протестую засіб, обов'язково напишу детальний відгук про нього 🙌🏻

Ще раз хочу подякувати команді MakeUp за можливість спробувати ці засоби та відкрити для себе щось нове та цікаве 🥰