Олена В

#notscarywithmakeupclub

#notscarywithmakeupclub
#notscarywithmakeupclub
#notscarywithmakeupclub
#notscarywithmakeupclub

Дівчата! Хочу розказати вам про ці дійсно круті продукти. З ними вам ні висипка на обличчі ,ні нежить ,ні осіння втома і навіть"ниючий" поперек не завадять насолоджуватися життям!

1. Апіпродукти. Бджоли на захисті здоров'я.

Я люблю мед і фірму "Апіпродукт". З нею знайома "стоп'ятсот 😁😁" років,коли ще вони не були популярними і продавалися в якихось непрезентабельних пластмасових баночках на задньому дворі Інститута Бджільництва.

Моя мама мені замовляла різні набори на основі меду,маточного молочка, прополісу, пилку,бджолиного хліба і т.п.

Зараз я теж іноді купую їхню продукцію. Особливо мені подобається маточне молочко в стіках( зараз немає фото,бо закінчилися стіки), медові композиції та краплі на основі прополісу.

"Зелений мед із спіруліною".245 г

Які плюси використання:

-натурально

-смачно

-корисно

-покращує імунітет,а значить дає опір хворобам

-немає протипоказів (якщо немає алергії на мед чи спіруліну-і таке буває).

-підвищує досить непогано і швидко гемоглобін (жінкам це ультраважливо)

-покращує метаболізм

-додає істотно сил при прийняття курсами.

На смак нейтральний,зеленого кольору густий мед. Приймати 1 столову ложку за 30 хвилин до їжі два рази на день. Курс 3 тижні. Потім можна повторити.

Мені такої баночки вистачає на днів 18-20.

Краплі Проліхіт можна використовувати для лікування нежиті,для аплікацій (не користувалася,але можна застосовувати навіть в гінекології),та внутрішньо як загальнозміцнюючий препарат.Також ці краплі є профілактикою храпу (так зазначає виробник). В складі лише прополісна олія (сильний антисептик та природній антибіотик),обліпихова олія,екстракт підмору. Підмор має навіть антиракові властивості.

Ще я люблю їхні краплі для очей на основі прополісу. Це натуральний і безпечний засіб для профілактики втоми очей.

Якщо у вас ненароком заболить м'яз (поперек чи шия),то крем-бальзам з бджолиною отрутою та хондроїтином "Домашній лікар" вам в допомогу.

-Приємно пахне

- Має ніжний огортуючий запах. Дійсно,ароматний крем.

-Знімає ниючий біль

-У мене має легкий зігрівальний ефект

-Сильний біль звичайно не вгамує мабуть і серйозні проблеми не вилікує. Якщо щось серйозне,то будь-які мазі не допоможуть.

Із мінусів: українська марка ,але всі написи мовою окупанта ((( .

75 ml.

2. Avene Cicalfate+ Repairing Protective Cream. Дійсно "стирає" алергічну висипку,добре знімає подразнення,"вгамовує" печію від легких опіків і навіть бореться з прищами ( перевірено на обличчі сина).

Для мене цей крем-топ для загоєння шкіри.

У мене непроблемна,зазвичай без висипань шкіра. Але...якщо з'їм солоденького забагато,то буде почервоніння і навіть може вискочити щось неприємне(. Зразу беру цей крем і на ранок-і сліда немає. Впевнена,що так діє цинк в складі. Бо раніше цинковою маззю лікувала поодинокі прищі в підлітковому віці.

У сина теж буває висипка незначна. Так він наносить точково і на ранок обличчя набагато краще виглядає. Правда в його віці це нон-стоп забава😅 : там пройшло,там з'явилося. Але з цим кремом шкіра краще виглядає. Почервоніння сходять і прищики стухають швидше.

Він масний та щільний. Але я іноді і на все обличчя наношу,мені до вподоби такі жирні кремчики. Але для жирної чи комбінованої шкіри краще все ж точково!

40 ml. Розхід середній. У мене цей кремчик з червня. Я періодично ним користуюся. У мене ще половина є. Запах майже відсутній.

Ідеальний для подразненої шкіри.

P.S. фото в тематиці Halloween.😅😅😅

#notscarywithmakeupclub
#notscarywithmakeupclub
#notscarywithmakeupclub