Косметичні серветки Green Way двокольорові, 80 шт.Побачимо який колір випаде мені.
Перевірено лайфхак від alena.rosee чи дійсно другий колір співпаде з кольором упакування???
На ці серветки я ніколи не звертала уваги і не знала що вони двокольорові, до тих під поки на виставці краси не побачила їх у учасників. Вони дійсно виглядали прикольно.
Тоді я вирішила що обов'язково їх куплю.
Дуже прикольна ідея.
Дизайн у них дійсно дуже милий.
При купівлі я передивилась всі упакування і віконечка не були підписані і на пакуванні також жодної інформації , тому вже взяла які були і просто надіялась що попадуть рожеві.
Бачила що є у жовтому, рожевому та ліловому кольорі . Можливо є ще в якомусь кольорі .
40 шт білих, а інші 40 шт кольорові.
ТАК ЯКИЙ ЖЕ КОЛІР? 😉😉😉😉😉
І так ДІЙСНО як і сказала alena.rosee , у мене лілова упаковка - ліловий колір🎉 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Ліловий колір не рожевий, але теж непогано. 🥰
Скажу так виймаються вони іноді не по одній, а по декілька зразу.
40 шт білих серветок мякенькі приємні, а от різнокольорові то жорсткі .
Тому я використовую їх для різних косметичних потреб.
Але все-таки не приємно що кольорові серветки не мякенькі , мабуть це через пігмент або ще щось.
Для мене 80 шт це дуже мало - це мені на декілька днів. Але взяла їх щоб радували око.
І косметичний столик вони прикрашають своїм красивим естетичним видом.
Я б назвала ці серветки "Милота'" 🥰🥰🥰
Думаю що дітям теж ну дуже сподобаються такі серветки.
Склад: 100% целлюлоза.
Кількість в упаков: 80шт. Двошарові.
Максимальне від'ємне відхилення 1%.
Розмір листа: 20014*200-4 мм (mm).
Вироби санітарно-побутового призначення. Дата виготовлення: вказана на упаковці. Номер партії співпадає з датою виготовления.
Строк придатності необмежений.
Умови зберігання вироби повинні зберігатис в чистих сухих приміщеннях, захищених від впливу прямих сонячних променів і джерел світла.
ТУУ 212-23943885-002-200
Дата виготовлени
Травень 2023р.
Виробник та підприємство, що приймає претензій від споживажів ТОВ «ТК «Альбатрос», 49000, м. Дніпро.
Як бачимо це той же виробник що зробив і тіж самі серветки у вигляді кавунчику 🍉🍉🍉🍉🍉🍉
Ось тут був огляд
https://club.makeup.com.ua/looks/19826/
Коментарі (0)