Кислоти. Це страшне! #notscarywithmakeupclub
Жахаючий відсоток кислот AHA 30%😱😱😱
«Кривавий пілінг»🩸 - одразу майнуло в моїй голові, прочитавши умови хелловін-челенджу. Баночка, всередині якої ховається червоне зілля, що поєднує в собі α-гідроксикислоти (гліколеву, молочну, винну, лимонну) і β-гідроксикислоту (саліцилову). Пілінг відомий, його знають всі, та не кожен наважився його спробувати!
Зізнаюсь, і мені було страшнувато його вперше наносити на обличчя. Але перелік пунктів дії засобу мене переконував не зупинятись. Що обіцяє виробник:
- пілінг регулює роботу сальних залоз,
- має антибактеріальну та протизапальну дію,
- очищає закупорені сальні залози,
- вирівнює тон,
- відлущує ороговілий шар епідермісу,
- зменшує дрібні зморшки та рубці,
- за регулярного використання позитивно впливає на структуру шкіри.
З цим пілінгом важливо дотримуватись вказаних рекомендацій до використання. Він не підійде чутливій шкірі, при розацеа, куперозі, активному акне, пошкодженій шкірі - застосовувати не можна.
Я маю комбінований тип шкіри, і мені сироватка підійшла. Використовувала 1-2 рази на тиждень ввечері (іноді наносила тільки на т-зону). Найпомітнішою його дія була на чорних цятках на носі! Вони дійсно очищались. При постійному використанні тон шкіри поліпшувався, висвітлювались постакне, рельєф був більш гладеньким. Дії на пігментні плями не помітила, вони як були так і залишились.
Як бачите, моя баночка майже пуста і я однозначно повторю криваву покупку😊
P.S. На ідею фотографії з гарбузиком мене надихнули фото, зображені в умовах челенджу🎃🧡
Коментарі (0)