Yuriivna 🌸

#notscarywithmakeupclub.

#notscarywithmakeupclub.
#notscarywithmakeupclub.

Косметичні засоби,які відлякують,хммм,ця тема змусила мене задуматися,що у мене є такого.Тому відкриваю сьогодні три "зіроньки" свого догляду.

Висипання час від час з'являються у моєму житті,але коли вони з'являються,то "відкривають двері з ноги",а не тихенько стукають у віконечко і питають,чи можна увійти,бо їх поява це щось різке,раптове та нажаль,не поодиноке.Тому я вирішила придбати цей флюїд,адже недосконалості у мене є,а призначення цього засобу якраз підходить.Користуюсь я ним часто,придбала його ще в тому році.

  • Що ж такого у складі?

1) У складі ми знайдемо саліцилову кислоту.Для мене це переважний плюс.Саліцилова кислота є найнебезпечнішим та найефективнішим косметичним інгредієнтів,вона допомогає у боротьбі з акне,виконує балансуючу дію при відділенні надлишкового себуму.

На даний момент я наношу цей флюїд зранку і ввечері,після того як вмиваюсь.Також тут ще є похідний інгредієнт L-аскорбінової кислоти, водорозчинна форма вітаміну С у поєднанні з глюкозою.

Після застосування флюїду на протязі цілого дня у мене не з'являється "жирний блиск" на обличчі,хоча зазвичай вже зранку він вже з'являється,також після флюїду зберігається деякий час м'ятний холодок на шкірі,особливо це бадьорить зранку,коли наношу на очищену шкіру.

Почну трохи здалеку,спочатку я побоювалась кислот різного виду,мені здавалось,якщо їх нанести,то буде щось м'яко кажучи не дуже добре.З часом у мене з'явились знання про це все на базову рівні і я почала вводити в догляд кислоти поступово..

Тонік від Hollyskin,має гліколеву кислоту,яка проникає навіть у самі глибокі шари шкіри,вміст кислоти у тоніку 1%,для того,щоб почати вводити засіб в догляд,цього відсотку мені було достатньо.

На справді ж цей засіб на моїй шкірі обличчя працював делікатно та не пересушив,хоча і підсушував запальні елементи.Ні поколюючих,ні інших неприємних відчуттів він не викликав.Шкіра обличчя після нього стала матовою та мала свіжий вигляд.Також у складі є ще лимона кислота,яка виконує освітлюючий ефект на шкірі.Моя міні-пляшечка давно вже закінчилась,але покупку буду повторювати ще не один раз.

Balea hautrein - ось це реально відлякуючий засіб,але він працює якщо правильно ним користуватись.Якщо перші два засоби це тільки розігрів тематичного Halloween🎃,то ось цей засіб те,що треба.

  • Що це за засіб?

Це тонік,який може вступити у боротьбу з висипаннями та підсушувати запальні елементи,або ні?)

Я не маю чутливої шкіри,але і наносити цей тонік на все обличчя не ризикую.

  • Що там вже за такий "лякаючий" склад?

Перше місце в зірковій сходинці займає вода,а за нею вже спирт.

Також у складі є саліцилова кислота,а далі особисто для мене відлякуючий інгредієнт це натрію гідроксид - сильний луг.Цей тонік я наношу точково на запалення,особливо коли це болючий,червоний та запальний прищ,тонік його гарно підсушує і він швидко зникає.Не ризикую наносити на все обличчя,тонік має виражений алкогольний запах.Після того як наношу тонік на запальні елементи,за допомогою ватної палочки,відчувається легке печіння,але це швидко зникає.Доречі популярний гель для вмивання від La Roche Posay має цей же інгредієнт у своєму складі,я також маю цей гель і вмиваюсь ним,але навіть при такому складі все окей,а ось тонік тільки точково і ніяк інакше.Звісно,є багато інших засобів,які також треба наносити точково та їм під силу здолати запалення,але цей тонік також дуже швидко впорається з висипаннями.

Ось такий вийшов міні-хіт-парад засобів,які попри свої нюанси,мають непоганий ефект,для мене особисто.

Я ніяк не проводжу Halloween🧟,але гарбуз вже біжу купувати для крем-супу 😉🎃