СТРАШЕННО крутий набір! #notscarywithmakeupclub
Жахливо недооцінений український бренд косметики HILLARY 😱
Вирішила вперше протестувати український бренд Hillary і замовила одразу цілу лінійку! Було страшно 👀
Але хотілось підтримати українського виробника і ризикнути змінити догляд повністю.
Не дивлячись на досить бюджетний цінник, лінійка ні разечку не розчарувала! Мій особистий фаворит — УТБАН 😍
Ні один скраб у моєму житті не залишав шкіру обличчя такою гладенькою, а головне — чорних цяток як і не було! На вигляд — просто пудра, але коли розводиш водою — мілкі часточки дуже ретельно і водночас лагідно очищають пори від зайвого себуму, як результат — мʼякенька матова шкіра.
Пінка ж підходить для щоденного вмивання і як і утбан геть не лишає на шкірі відчуття стягнутості, яке в мене зазвичай було на етапі очищення.
Гель для душу теж не пересушує шкіру і це просто ВАУ!
Аромат, текстура, зручна помпа, а головне — ніякого лущення у холодний період року!
Завжди страждала на свербіж через надмірно агресивне очищення звичайними гелями, а тут — суперкомфорт!
Тонер на пару із сивороткою чудово зволожують, а гіаулронова кислота у складі настільки розгладила мімічні зморшки за весь час користування, що тепер виглядаю, наче мене вкусив вампір 🧛🏻
Дівчата, щиро рекомендую! ♥️
Коментарі (0)