СТРАШЕННО крутий набір! #notscarywithmakeupclub

Вирішила вперше протестувати український бренд Hillary і замовила одразу цілу лінійку! Було страшно 👀

Але хотілось підтримати українського виробника і ризикнути змінити догляд повністю.

Не дивлячись на досить бюджетний цінник, лінійка ні разечку не розчарувала! Мій особистий фаворит — УТБАН 😍

Ні один скраб у моєму житті не залишав шкіру обличчя такою гладенькою, а головне — чорних цяток як і не було! На вигляд — просто пудра, але коли розводиш водою — мілкі часточки дуже ретельно і водночас лагідно очищають пори від зайвого себуму, як результат — мʼякенька матова шкіра.

Пінка ж підходить для щоденного вмивання і як і утбан геть не лишає на шкірі відчуття стягнутості, яке в мене зазвичай було на етапі очищення.

Гель для душу теж не пересушує шкіру і це просто ВАУ!

Аромат, текстура, зручна помпа, а головне — ніякого лущення у холодний період року!

Завжди страждала на свербіж через надмірно агресивне очищення звичайними гелями, а тут — суперкомфорт!

Тонер на пару із сивороткою чудово зволожують, а гіаулронова кислота у складі настільки розгладила мімічні зморшки за весь час користування, що тепер виглядаю, наче мене вкусив вампір 🧛🏻

Дівчата, щиро рекомендую! ♥️

26 жовтня, 2023
Николайчук Дарина
0
0
26 жовтня, 2023