Missmili

Мої враження і результат від антицелюлітних засобів від Joko blend

Мої враження і результат від антицелюлітних засобів від Joko blend

Привіт)

Пройшло майже три тижні як я тестую скраб і крем для тіла від Joko blend,який отримала від Makeupclub у подарунок 🎁 за що щиро вдячна😘💗

Почати тестування вирішила з двух засобів,а саме скраб і крем для тіла.

Так от,вже пів банки використала,то пора ділитися враженнями)

Почну зі скрабу з охолоджуючим ефектом

Скраб для тіла Joko Blend Stop Cellulite призначений для боротьби з проявами целюліту,посилює відток та виведення зайвої рідини,стимулює процес спалювання жиру ,а також очищує і розгладжує шкіру для подальших антицелюлітних процедур.

Скраб має в складі ментол-який охолоджує,розслабляє та сприяє посиленню відтоку крові та зайвої рідини

До речі,аромат ментола у скраба дуже інтенсивний,коли їм користуєшся аж ніс пробиває😂 і про закладеність носа, в сезон простуд можна забути😂👌

Мої враження і результат від антицелюлітних засобів від Joko blend

Також екстракт гуарани і кінського каштану -які стимулюють обмінні процеси в клітинах,зволожують і розгладжують шкіру.

Скраб має цукрову основу,для себе я обираю якраз такі,бо сольові мають властивість пекти,особливо якщо є якісь мікротріщинки на шкірі,а з цукровим таких проблем не виникає.

Також скраб має приємний блакитний колір,густу маслянисто-цукрову консистенцію і яскравий інтенсивний аромат ментолу.

Коли вперше тестувала,то від такого інтенсивного освіжаючого аромату аж сльози на очах зʼявились🥲

Використовую його від сідниць до пʼят,скрабуючих частинок багато,скраб доволі інтенсивний,але при цьому не дряпає шкіру,при використанні відчувається приємний холодок.

Після змивання я наношу крем для тіла-Joko Blend Cold Fat Burning,і в такому тандемі охолоджуючий ефект посилюється,такий ефект буде дуже доречний влітку - вспеку,а також якщо дуже натомилися,аж ноги гудять,то в такому разі засоби дуже розслабляють.

Скраб використовую 2-3 рази на тиждень після душу,в основному ввечері після роботи-бо саме тоді відчуваю що мені треба «охолонути» після всіх стресів і трудів🥲

Після скрабу шкіра дуже гладенька,еластична та мʼяка.

Крем для тіла Joko Blend Cold Fat Bur -Інтенсивний антицелюлітний крем з охолоджуючим ефектом -його використовувала 4-5 разів на тиждень,і саме на проблемні ділянки ,в мене це задня поверхня стегон.

Крем має приємний охолоджуючий ефект,в тандемі зі скрабом -свіжість і прохолода просто неймовірна!

Крем дарує зволоження,зменшує прояви целюліту,крім цього вирівнює мікрорельєф шкіри,а також зменшує набряки і запобігає накопиченню зайвої рідини.

По консистенції він доволі густий,добре розподіляється по шкірі,охолоджуючий ефект відчувається миттєво,шкіра після нього зволожена і гладенька.

І найцікавіше,по ефекту:

Так як я вирішила використовувати поки тільки два засоби(обгортання залишу на пляжний сезон🌞)то особливо не покладала великих сподівань,але фото «до»зробила ще коли тільки отримала подарунок!

Сьогодні 28го жовтня я зробила фото після..і була вражена від результату,шкіра вирівнялась,стала більш гладенька,ті нерівності що були -розгладились,і в цілому шкіра стала більш пружна і підтягнута.Візуально як і в житті так і на фото шкіра стала краще виглядати.Ефект мене дуже порадував!

Навіть по відчуттям,коли проводиш рукою по шкірі-вона гладенька,без нерівностей,пружна,еластична,наче того целюліту і не було!

Засоби робочі і діючі,навіть якщо використовуєш тільки скраб і крем,я навіть не очікувала що ефект буде настільки помітний за доволі короткий срок!

Фото після⬇️

⬇️