Strange Love

Антицелюлітний набір Joko Blend: Результати використання

Антицелюлітний набір Joko Blend: Результати використання

Спочатку я не зовсім розуміла, що мені робити з цим антицелюлітним набором, бо у мене немає яскраво вираженого целюліту, проте вирішила глянути, як він в цілому вплине на стан моєї шкіри. Тому я все ретельно тестувала, аби показати вам хоч якісь результати (або їхню відсутність).

Інтенсивний антицелюлітний крем з охолоджуючим ефектом
Joko Blend Cold Fat Burning має сильний ментоловий запах і та шалений ефект охолодження шкіри. Він доволі швидко вбирається, але діє 30-50 хвилин мінімум. Користуюся кремом з перших днів отримання засобів: він робить шкіру більш гладкою і ніжною. Я особливо задоволена тим, що крем покращив стан шкіри в складках 🍑. Раніше там була пігментація, але після використання крему вона стала менш помітною.

Скраб має сильний охолоджуючий ефект, який буде дуже приємно відчувати на шкірі в жаркі дні. Він добре очищає шкіру, видаляє ороговілі клітини і покращує кровообіг. Після застосування шкіра стає гладкою і еластичною, обробляю ним усі ноги. Я користуюся скрабом 2-3 рази на тиждень, і вже помітила деякі поліпшення. Зі всіх засобів він мені сподобавмя найбільше, якщо чесно

Антицелюлітне бандажне обгортання з охолоджувальним ефектом Joko Blend Cold Fat Burning, додаткова пропитка-сироватка для бандажів та штани для обгортання працюють в комплексі. Бандажі виявилися дуже еластичними та зручними, двох рулонів мені особисто вистачить на 4-5 використань (у мене худа ноги, та й на животі я не роблю обгортання). Поліетиленові штани я не використовую, адже для мене вони надто широкі, не бачу у них сеансу, все і так працює непогано.

Бандажування потребує додаткового утеплення зверху тіла, адже охолоджувальний ефект такий, наче ноги помістили у кріокамеру. І навіть після змивання засобу, ментол продовжує діяти ще 1-2 години, а то й більше.

У мене не було аж такого целюліту, проте мені було цікаво, як набір вплине на стан шкіри та недосконалості в цій зоні. І можу сміливо сказати, що стан шкіри покращився. Не в рази, не суттєво, проте шкіра справі стала м'якша, пігментація у складках стала трішки світлішою. Думаю, прибережну ці засоби на літо: користуватися ними в спеку буде дуже приємно , та й стан шкіри в зоні бедер мене куди сильніше турбує в період коротких шортів та спідниць.