Ксенія 💫

Один з кращих тоніків для нормальної та сухої шкіри.

Один з кращих тоніків для нормальної та сухої шкіри.
Один з кращих тоніків для нормальної та сухої шкіри.

Вітаю, красуне 💐!

Сьогодні розповім про тонік, який справді здивував, та яким користуюся із задоволенням. Не думала, що таке можу сказати про европейскі бренди, бо якось все в мене не складалося з ними після довгого використання корейських тонерів, але як виявилося 😁..

Це тонік, а точніше виробник позіціонує його, як лосьйон для обличчя зволожуючий від французького бренду Lancome Tonique Douceur.

Є в двох варіантах : для усіх типів та нормальної та сухої шкіри. Різниця в них є і значна. Сьогодні про другий.

Можливо для когось момент тонізації шкіри зайвий та даремна трата коштів та часу на це, але я не пропускаю цей етап у своїй рутині і справді бачу результат на шкірі тільки в позитивному руслі. Гарне зволоження в тому числі полягає і на тонізацію, аби ваша шкіра не перетворилася на обезводнену.

То текстурі це звичайний тонік, він не такий як класичні корейські - наче "густа" водичка,щоб іменувати його тонером. Але виробник його все таки називає лосьйон,бо насправді він зволожує просто пречудово!

Об'єм величезний - 400мл, і використання також економне за рахунок гарного насичення. І неодмінним плюсом є ще й те, що

не містить спирту.

Пахне приємно (чую троянду) , віддушка легка ненав'язлива.

Відносно пакування є незначні в мене притензії : банка велика, отвір також. При використанні іноді виливається рідина. Тому б хотілося або дозатору іншого, або отвір зробити значно меншим. Я перелила в іншу тару з дозатором, так мені зручніше.

Я ним користуюся з весни, тобто можу зробити деякі висновки за доволі довгий проміжок, а саме головне в різні пори року, бо і дія Tonique Douceur також різна на моїй шкірі.

Трошки про мою шкіру, щоб було зрозуміло що до чого : нормальна, вікова, іноді може бути чутливою. Не схильна до сухості (вже).

Отже, найвдаліше використання для мене цього лосьйону саме весною та зараз. Це той засіб, який чудово поглинається шкірою , дає насичення, немає липкості. Можна відразу наносити сироватку, все нашаровується відмінно. Шкіра не відчуває стянутості та нестачі вологи.

А от що стосується літа та коли особливо висока температура, то його мені і забагато навіть. І поглинається довше, і з'являється якась незначна липкість. Але вона зникає згодом. Шкірі навіть не потрібні якісь додаткові сироватки після. От влітку, окрім нього та якогось легкого лосьйону після, мені більше нічого і не треба. Просто максимальне зволоження 👌

Однозначно він підійде і для сухої шкіри.

Також з'являється гарне сяйво, шкіра на вигляд доглянута і це помітно, особливо влітку.

Прекрасно працює в абсолютно будь-якому моєму догляді, не конфліктує з іншими продуктами.

Не очікувано, але цей продукт тепер може конкурувати з іншими, що я використовувала. Рада, що познайомилася з ним.

Далі розповім про Tonique Douceur від Lancome (all skin types) та в чому різниця для мене в них.

Приємно, що завітали.

З повагою, Ксенія ✨