wowmom

Страшенно важкий шлях до красивої шкіри #notscarywithmakeupclub

Страшенно важкий шлях до красивої шкіри #notscarywithmakeupclub
Страшенно важкий шлях до красивої шкіри #notscarywithmakeupclub
Страшенно важкий шлях до красивої шкіри #notscarywithmakeupclub

Привіт, красуні!

Дуже довгий час, я боролася з акне. Однією з причин виникнення запалення на моєму обличчі, були гормональні зміни, бо у "ці" дні, обов'язково на лобі та щоках з'являлися болючі підшкірними. Їх я, звичайно, роздирала, потім замазувала все це діло тоналкою, і дивувалася, а чого це прищів стає вдвічі більше?

Далі було ще цікавіше! Раніше ж не було так багато інформації про догляд, кислоти, ретинол, і як їх грамотно використовувати, тому почалися експерименти з кремами з "масс-маркету". Щось начебто допомогло, щось не дуже, але чіткого розуміння, як, що і за чим наносити на своє обличчя, розуміння не було, і я прийшла до того стану шкіри, коли прищі на обличчі з'являлися не залежно від менструального циклу.

Страшенно важкий шлях до красивої шкіри #notscarywithmakeupclub

Отже, я почала шукати вирішення своєї проблеми, і перше, що я зробила - це звернулася за консультацією до представників бренду Biotrade.

Це бренд дерматологічної косметики, який як раз спеціалізується на проблемі акне. Якось мені потрапила реклама в інстаграмі, і я прочитала багато позитивних відгуків, тож вирішила спробувати їх засоби.

Я їм скинула свої фотки, пояснила, що мене бентежить, і вони мені підібрали схему по догляду за обличчям.

- Пінка для вмивання з молочною кислотою - вранці та ввечері;

- Крем з СПФ 30 на хімічних фільтрах проти пігментації - вранці;

- Крем Hydro Active - в якості вечірнього догляду;

- І точкового, тільки на запалення, через 30 хвилин після зволожуючого крему Hydro Active, треба було наносити активний крем з кислотами Acne Out

Результат не змусив себе довго чекати, адже через пару місяців використання всієї лінійки, значно зменшилась кількість висипань, та трохи вирівнявся рел'єф шкіри.

Нові прищі майже не з'являлися, а ті що з'являлися - швидко проходили.

Наступний крок - відновлення шкіри, та висвітлення слідів пост акне.

І в цьому, як не можна краще, проявила себе гліколєва кислота. Це дійсно чудодійний компонент, який робить шкіру чистою та сяючою.

Мені дуже подобається гліколєва серія від A'pieu - бустер та крем. Ці засоби прекрасно відлущують шкіру, прибирають запалення, шліфують рел'єф, та з часом всі почервоніння стають значно світлішими.

Кожного року повертаюсь до цих засобів, бо нічого кращого я для своє шкіри не знайшла.

На сьогоднішній день, моя шкіра виглядає так - без жодних фільтрів та фотошопу. Так, інколи з'являються лущення, іноді маленькі запалення, але я точно знаю, що з ними робити.

Зараз я використовую в догляді такий активний компонент, як третиноїн. Ми з ним ще "притираємося" один до одного, але вже перші позитивні результати я бачу - обличчя наче сяє зсередини.

Влітку я використовувала засоби з вітаміном С, взимку переходжу на кислоти, ще додала ретинол, але найголовніше - це здоровий підхід до всього цього.

В мене на поличці немає 100500 банок з різними активами, бо я все використовую дуже дозовано.

Я люблю свою шкіру, і вона мені за це віддячує своїм зовнішнім виглядом, а значить я роблю все правильно.

Зі святом, красуні! І дякую за увагу 😘