Ta_nyaaaaaaa

Тестуємо відновлювальну пептидну сироватку від Joko Blend 💟🇺🇦

Тестуємо відновлювальну пептидну сироватку від Joko Blend 💟🇺🇦
Тестуємо відновлювальну пептидну сироватку від Joko Blend 💟🇺🇦

Привіт, красуні 🌸❤️

До одного з крайніх замовлень на Makeup я отримала у подарунок пробник сироватки від українського бренду Joko Blend 🇺🇦

З цим брендом я раніше знайома не була, жодним продуктом не користувалася. Тому рада нагоді спробувтам цю сироватку.

Цим пробником я користувалась 3,5 дні поспіль і вже готова зробити висновки.

Так як у самій назві зроблений акцент на слові пептиди, вирішила трішки розповісти про них. У чому їх цінність?

Навіть з грецької пептиди перекладається як "живильний". Ними є природні (або синтетичні) молекули, їх сполуки, які побудовані із залишків амінокислот, які з'єднані в ланцюг пептидними зв'язками.

Якщо говорити простими словами, то пептиди - це будівельний матеріал для нашого організму, який бере участь у регулюванні фізіологічних процесів. Своєю дією пептиди сповіщають організм певним сигналом, щоб той виробляв еластин, колаген, гіалуронову кислоту. Вони можуть розглядатися як будівельний матеріал для білків шкіри, що у свою чергу зміцнюють та зволожують її. Отож вони служать "цеглинками" для побудови основи.

Переваги пептидів:

✅ завдяки своєму маленькому розміру, вони проникають в глибокі шари шкіри, завдяки чому вони відновлюють захисний бар'єр шкіри;

✅ стабілізують процеси регенерації клітин шкіри;

✅ підвищують і зміцнюють імунітет шкіри, захищаючи її від негативного впливу вільних радикалів;

✅ мають потужну антиоксидантну дію;

✅ мають крутезний накопичувальний ефект;

✅ впливають на синтез колагену та еластану;

✅ зволожують суху та зневоднень шкіру;

✅ освітлюють пігментацію;

✅ вирівнюють тон шкіри;

✅ зменшують видимі мімічні зморшки;

✅ зміцнюють та розгладжують шкіру.

❓Кому підійдуть засоби з пептидами у складі?

Косметичні продукти з пептидами розраховані передусім для зрілої шкіри з видимими ознаками фотостаріння/старіння, а також для зневодненої та сухої шкіри.

• власникам розширених пор для зменшення їх видимості (завдяки зміцненню та зволоженню шкіри);

• зацікавленим в антивіковому догляді, бо пептиди стимулюють вироблення колагену;

• для боротьби з пігментацією;

• для догляду за подразнення шкірою. Пептиди зменшують почервоніння та прискорюють процес регенерації шкіри;

• власникам зрілої шкіри.

Дизайн флакону (у мене пробник) у стриманому фіолетовому кольору, на якому зображений опис білими літерами, що не виглядає наляписто.

Об'єм продукту у подномісному розмірі становить 30 мл, що є стандартним об'ємом для сироваток.

Консистенція сироватки хоч і густа, але доволі приємна, зовсім трішки тягуча. Мені вона нагадує легкий крем чи емульсію. Така консистенція типова для засобів з пептидами у складі. У всіх (принаймні що у мене були) схожа консистенція, доволі щільна. Думаю передусім це пов'язано з призначенням таких продуктів: відновлення, ущільнення, розгладження.

Аромат трішки дивний, мені не дуже подобається, але завдяки ефекту його можна потерпіти 😌 Запах сироватки трав'яний, трішки хвойний. Мені нагадав аромат лікувального бальзаму від застуди.

У складі помітила гарне поєднання Гексапептид-9 та гіалуроновоі кислоти. Ці активні речовини відповідають за глибоке зволоження та підтримку молодості шкіри. Екстракт причепи (череди) - Bidens Tripartita Extract та екстракти хвойних дерев сприяють ефекту ліфтингу контурів обличчя та зміцненню шкіри.

! Проте слід звернути увагу на наявність спирту у складі, що може бути не дуже хорошим для сухої шкіри.

Моя шкіра: чутлива, комбі, проблемна, з вираженими судинними зірочками, у холодний період року місцями схильна до сухості.

На шкірі сироватка відчувається доволі приємно. Після її нанесення шкіра не жирна і не липка. ! Липкий ефект може виникнути при нанесенні на вологу шкіру, однак у мене такого не було.

Сироватка надає значного сяяння і живлення шкірі. Вона гарно сяє і переливається. Дуже люблю такий ефект. Обов'язково зверху сироватку кремом.

Після нанесення сироватки шкіра м'яка, бархатиста, глибоко зволожена та ніби відразу більш підтягнута, пружна.

Про зменшення зморшок говорити не стану, так як мені 21 і поки я з цим не знайома, та й часу з початку використання пройшло дуже мало, навіть якби було що порівнювати.

По відчуттях це одна з найкращих сироваток, яка у мене була. Єдине, що у ній не подобається - це аромат, який, ой як добре, що не затримується на шкірі!)

Жодних висипань, відчуття стягнутості, липкості чи інших неприємних вражень після використання у мене не виникло. Це уже значний жирний ➕

Мені здається, що ця сироватка ідеальна на період відновлення шкіри після пілінгів, а також для банні про захисний бар'єр шкіри обличчя. Я використовую ретинол, кислоти, тому ця сироватка - якраз те, що треба.

Крім того, моя шкіра у холодний період року місцями схильна до сухості. З цією сироваткою, шкіра точно не зазнає лущення, сухості чи стягнутості.

На момент написання цього відгуку дивлюся сироватка на акції, тому думаю про покупку повного об'єму🥰 Пробника вистачило, щоб скласти початкові враження про сироватку та зрозуміти чи потрібна вона, чи підходить шкірі 🌸

✅ глибоко живить, зволожує, підтягує шкіру обличчя;

✅ знімає подразнення та почервоніння, вирівнюючи тон обличчя загалом;

✅ підійшла чутдивній шкірі;

✅ доволі бюджетний засіб, ще й вітчизняного виробництва 🇺🇦. А ви підтримуєте українське? ☺️

Чи придбаю я цю сироватку у повному розмірі? Скоріше так, принаймні хотілось би. Так як закінчилась улюблена сироватка від Purito, що на відмінно справлялася з відновленням, то пептидна сироватка Joko Blend потрапила мені у руки досить вчасно :)

Хоча б пробник точно радила б замовити власницям сухої/вікової/шкіри з пігментацією/шкірі на відновлення під час застосування активів 👍🏻

Дякую, що були зі мною 💕