Ксенія 💫

Найстійкіша помада в моєму арсеналі. Стійкість неперевершена!

Найстійкіша помада в моєму арсеналі. Стійкість неперевершена!
Найстійкіша помада в моєму арсеналі. Стійкість неперевершена!

Вітаю гарнюні 😍!

Декілька років тому був бум на матові вуста, а особливо з ефектом ніби "ще начебто жива, але уже не дуже" 😂. От тоді і я піддалася цьому впливу та шукала, щоб його собі урвати.

Також матові помади тримаю у своєму арсеналі через стійкість, іноді це потрібно. Хоча сам ефект тотальної матовості мені, чесно кажучи, не довподоби на 100%.

Сьогодні розповім про одну, стійкість якої мене вразила після першого затесту (скажу наперідь - змивала я її довго 🙈). Це ультра-матова рідка помада для губ Les Chocolats Ultra Matte Liquid Lipstick від L'Oreal Paris у відтінку 842 Candy man.

Ці помади в першу чергу беруть своїм ароматом - він неймовірний просто, такий витончений смак шоколаду та какао. Вперше в мене декоративний засіб викликає кожного разу, коли використовую, настільки захопливі відчуття.

По текстурі вони кремові, згодом (не миттєво) підсихає і стає матовою і відтінок трошки темнішає.

Відтінок досить неоднозначний :в залежності від того, який підтон вашої шкіри, таким помада буде вітніняти. Вона на сонці може спокійно бути "теплою", а при денному освітленні - з фіолетовим підтоном. Також в ній присутня і припилена троянда. На свотчах та відео намагалася передати її багатогранність забарвлення.

Я люблю її використовувати з коричневим олівцем з холодним підтоном.

Наносити відразу треба рівненько, бо це не та історія, що можна потім підправити. Якщо щось пішло не так, то змиваємо і наносимо знову, іншого варіанту нема. Після нанесення, поки не підсохне, присутня липкість.

Наноситься гарно, не комкаєтся, головне не наносити товстим шаром, в цьому нема потреби. От того, що дістає пензлик, достатньо для одного нанесення на всі вуста.

Та й нашаровувати, на мою думку, не дуже гарна ідея, бо і відтінок стане ще темнішим (і таким залишиться) і губи виглядатимуть не привабливо.

Ну і головний як плюс, так і мінус її - це стійкість. Так, вона на губах до останнього. Не з'їдається, не витирається, не сходить. Просто намертво. І в той же час після її використання, якби я додатково заздалегідь не зволожувала губи, вона їх сушить просто нестерпно. Після потрібна реанімація і на кожен день це не варіант.

Демакіяж з нею працює лише з гідрофільними засобами, навіть міцелярна не справляється.

А про бюдженіший варіант досить стійкої помадки можна почитати тут https://club.makeup.com.ua/post/24784/

Дякую за увагу 💐