Багацька Ірина

Насичена матова помада💄– Lip Color Matte 08 Velvet Cherry Tom Ford

Насичена матова помада💄– Lip Color Matte 08 Velvet Cherry Tom Ford

Я в цілому дуже люблю бренд Tom Ford. Мені подобається їхня естетика, я захоплююсь більшістю парфумів дому, і, як виявилось, в них чудова косметика, у всякому разі на прикладі матової помади Lip Color Matte 08 Velvet Cherry.

Пакування цієї помади – окремий вид задоволення. Перше, що бачиш – чорна, глянцева, лаконічна текстурна коробочка.

З цієї коробочки я дістала справжній скарб.🥰Неймовірно стильний чорно-золотий металевий футляр. Він досить важкий, але ну дуже красивий. Думаю ця помада стане частим гостем моїх світлин. 💞

Я придбала помаду у відтінку 08 Velvet Cherry. Це дуже глибокий, насичений і неймовірно красивий колір. Він мені нагадує стиглу, солодку, соковиту вишню, що росла у фруктовому саду моєї бабусі. На губах це виглядає неймовірно красиво.

Не впевнена, що фото передають всю її красу, але постаралась зробити якомога реалістичніше.

Помада Lip Color Matte має приємну текстуру, яка досить легко «лягає» на губи. По моїм відчуттям, губи відчуваються навіть трохи зволоженими.

Перед нанесенням помади, я роблю контур олівчиком Maybelline New York Color Sensational Lip Liner у відтінку 540 Hollywood red, він дуже добре поєднується з цим відтінком помад. 👄

Фініш у Lip Color Matte оксамитовий.

Помада не заявлена, як стійка, проте на губах вона тримається годин 6-7, якщо не вживати їжу та напої. А от після обіду варто її освіжити, хоча легкий відтінок все одно лишається на губах.

Великий плюс в тому, що вона не нікуди не тікає і не розмазується по обличчю.

В цілому я взахваті від Lip Color Matte 08 Velvet Cherry Tom Ford. Вона дуже гарна, приємна і має насичений відтінок.🥰

Дякую за увагу!❤️‍🔥