Насичена матова помада💄– Lip Color Matte 08 Velvet Cherry Tom Ford
Матові помади – це моя слабкість. І ця красуня від бренду Tom Ford одна з найкращих, що я тестувала. Розкажу про свої враження від використання.
Я в цілому дуже люблю бренд Tom Ford. Мені подобається їхня естетика, я захоплююсь більшістю парфумів дому, і, як виявилось, в них чудова косметика, у всякому разі на прикладі матової помади Lip Color Matte 08 Velvet Cherry.
Пакування
Пакування цієї помади – окремий вид задоволення. Перше, що бачиш – чорна, глянцева, лаконічна текстурна коробочка.
З цієї коробочки я дістала справжній скарб.🥰Неймовірно стильний чорно-золотий металевий футляр. Він досить важкий, але ну дуже красивий. Думаю ця помада стане частим гостем моїх світлин. 💞
Колір
Я придбала помаду у відтінку 08 Velvet Cherry. Це дуже глибокий, насичений і неймовірно красивий колір. Він мені нагадує стиглу, солодку, соковиту вишню, що росла у фруктовому саду моєї бабусі. На губах це виглядає неймовірно красиво.
Не впевнена, що фото передають всю її красу, але постаралась зробити якомога реалістичніше.
Текстура і фініш
Помада Lip Color Matte має приємну текстуру, яка досить легко «лягає» на губи. По моїм відчуттям, губи відчуваються навіть трохи зволоженими.
Перед нанесенням помади, я роблю контур олівчиком Maybelline New York Color Sensational Lip Liner у відтінку 540 Hollywood red, він дуже добре поєднується з цим відтінком помад. 👄
Фініш у Lip Color Matte оксамитовий.
Стійкість
Помада не заявлена, як стійка, проте на губах вона тримається годин 6-7, якщо не вживати їжу та напої. А от після обіду варто її освіжити, хоча легкий відтінок все одно ли шається на губах.
Великий плюс в тому, що вона не нікуди не тікає і не розмазується по обличчю.
В цілому я взахваті від Lip Color Matte 08 Velvet Cherry Tom Ford. Вона дуже гарна, приємна і має насичений відтінок.🥰
Дякую за увагу!❤️🔥
Коментарі (0)