Винник Катерина

Коли знайшла у шафі вічні цінності 😅

Коли знайшла у шафі  вічні цінності 😅

Солі латвійського виробника Saules fabrika я знаю давно. Вони ароматично насичені, треба зовсім трохи, щоб ванна пахла і розслабляла мозок. В них же беру і молочко для ванни. ти взагалі кайф для шкіри.

Але якось трапилось мені купити в них (ще 2 роки тому) сіль із серії "Вічні цінності". В описі там і протизапальні властивості трав вказані, і розслаблення і всяке цікаве і не дуже. Але я думала, що то пишуть про екстракти з цих трав, а не про них самих...

Отже, вони не лише екстракти трав додали (а вони є, бо сіль змінила колір , ніби побувала у відварі кропиви), а й самі трави...

коротше, я тоді вперше прийняла ванну у чаі🤣

ось вчора полізла в комору за гелем для прання, зачепилась за дитячі іграшки, вирішила їх всунути в шафу,... і так за півгодини боротьби з речами та вільним місцем знайшла оцю цінність. І сьогодні вдруге в житті приймаю чайову ванну😅

У складі морська сіль, кропива, каркаде та мʼята. В принципі, чайок збалансований🤣 заварювати можна 😅

пакування російською, оскільки брала ще у 2021 році, коли Латвія ще маркувала свої товари на експорт цією мовою. зараз же іі товари цього виробника лише англ.мовою , а українською йде окрема наліпка від офіційного імпортера..

p.s. Прям своєї кропиви на сайті не знайшла, але є інші запахи - лаванда та бергамот.

хто любить чайок з лаванди та бергамоту?)))