Дуже цікава киснева есенція, яка підкорила моє сердечко
Що такого особливого в Кисневів есенції з лактобактеріями від бренда Medi Peel?
Почнемо одразу з опису продукту
Киснева есенція з лактобактеріями від бренда Medi Peel є легкою пінкою, яка швидко вбирається, миттєво покращуючи стан шкірного покриву. Вона інтенсивно зволожує епідерміс, усуває відчуття стягнутості та почервоніння, вирівнює тон. Завдяки багатому активними компонентами складу продукт забезпечує приємну гладенькість та пружність шкірного покриву, надає йому ніжного сяйва і дарує доглянутий вигляд.Особливості Medi Peel Red Lacto First Collagen Essence:- ферменти лактобактерій підтримують природну мікрофлору шкіри, посилюють вироблення колагену, покращують колір обличчя, регулюють утворення меланіну, освітлюють гіперпігментацію;
- ферменти біфідобактерій зміцнюють захисний бар'єр епідермісу, регулюють обмін речовин;
- лізат лактококів прискорює розподіл клітин, зміцнює волокна, покращує текстуру шкіри, знижує її реактивність;
- колаген відновлює структуру клітин зсередини, покращує білковий обмін, розгладжує зморшки та заломи;
- комплекс пептидів сприяє регенерації клітин, запобігає процесам старіння, скорочує видимість зморщок та перешкоджає утворенню нових, стимулює процеси оновлення;
- комплекс амінокислот нормалізує вироблення колагену та еластину, розгладжує шкіру, вирівнює її мікрорельєф;
- гіалуронова кислота проникає у глибокі шари шкірного покриву, активно зволожує та сприяє утриманню вологи.
Чомусь в описі ні слова про те, що тут ще екстракт кавових зерен. А це прям цікавий інгедієнт в косметиці. Тут і жирні кислоти, які живлять та пом'якшують шкіру, і кофеїн, який тонізує та допомагає від набряків шкіри
Мої враження
Я, як любитель корейської косметики, не могла не пройти повз цього продукту, ще й від бренду Medi Peel. Взагалі люблю кисневі продукти. Як на мене вони дуже позитивно впливають на шкіру.
Виглядає воно як піна для бриття, тому варто її тримати подалі від чоловіка))
Це густа піна. Яка швидко тане і поглинається шкірою
Я нею користуюся і з ранку, і ввечері.
Зараз у мене період активного використання кислот, пілінгів і іншого знущання над своєю шкірою. Ця есенція - чудове доповнення для щоденного догляду. Вона дійсно заспокоює шкіру після пілінгів, добре зволожує шкіру.
Не скажу, що ця есенція прям змінила моє життя, але вона чудово вписалася в мою щоденну рутину, рука до неї так і тягнеться. При цьому, вона не перевантажує шкіру, на неї спокійно можна наносити інші засоби та макіяж.
На осінньо-зимовий період - ідеально
Коментарі (0)