Probably Wishlist

Probably Wishlist

Привіт, це список косметики, яку я хочу поступово спробувати у 2024, якщо все буде добре і вона буде для мене актуальна. Певні засоби я планую повторювати, тому що вони мене повністю влаштовують, але й будуть нові:

Для волосся

Бальзам-ополіскувач для волосся Balea Glossy Brown Conditioner Balm. Мені подобається ефект тонувального шампуню для волосся середніх тонів від Venita, однак відповідного кондиціонеру у них немає, тому я хочу доповнити догляд бальзамом від Balea, який також містить тонувальні пігменти. Шампунь та бальзам це максимум, який я готова використовувати для свого волосся.

Для тіла

Цікаво порівняти олію для душу від Nivea з тією, що в мене вже є. Пляшка виглядає зручною, відгуки непогані, виробник зазначає на етикетці, що засіб не містить мікропластику, невже я дочекалась нового тренду, коли бренди хочуть зменшити кількість мікропластику в косметиці? Було б чудово! А для повного щастя треба ще зробити порівняння з олією Eucerin.

Минулого літа мого психічного ресурсу не вистачило на те, щоб користуватись автозасмагою і ходити як красива шоколадка (вистачило лише щоб купити штанці і на щастя вони не м’ялись і виглядали пристойно, одяг, що не мнеться, це топовий лайфхак для депресивних), сподіваюсь, цього літа я таки зможу спробувати мус-автозасмагу від Lirene, яка також продається в наборі з рукавичкою.

Автозасмага потребує зволоження тіла лосьйоном, тому в моєму списку є лосьон для шкіри тіла з розширеними капілярами від Floslek, в ньому є екстракт арніки, кінського каштана та гінкго білоба, які позитивно впливають на стан капілярів.

Також мені цікаво спробувати антиперспірант від Babe, який мені порадили в Клубі на заміну Rexona.

Для обличчя

Від свого обличчя я в принципі готова відчепитися і продовжити користуватись тим, що є. Можна було б спробувати кисневу есенцію від Medi Peel з амінокислотами, про яку писала Anna_feerie, амінокислоти завжди класно зволожують і в лінійці Medi Peel з колагеном вони є в есенції, сироватці та кремі, і в есенції немає мікропластику.

Сироватка з ідебеноном Mary&May має прикрасити мою полицю влітку, я люблю їх сонцезахисний крем і мати засоби одного бренду моя давня естетична мрія.

Крем Fortheskin Real Cica Panthenol Cream з надзвичайно багатим складом, центелла, ніацинамід, біофлавоноїди, може потягатись з серією з ідебеноном від Mary&May.

Для губ

Косметологи дуже радять захищати губи влітку від сонячного випромінювання. Мене трішки насторожує, що можна з’їсти сонцезахисні фільтри з губ, але треба все ж таки настроїтись та спробувати сонцезахисний бальзам для губ від Floslek.

Якщо ви ще не чули про волюфілін, то це компонент, який забезпечує ефект ліпофілінгу, саме через нього я давно хочу спробувати бальзам для губ від Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Tea Lip Balm, теоретично він може збільшити об’єм губ.

Макіяж

Начиталась відгуків про те, як гарно СС-крем від Floslek підлаштовується під тон шкіри і замінює макіяж (або зменшує кількість тонального крему) і тепер мені прямо кортить затестити. Теоретично ідеальний засіб, зволоження, спф, тональний в одній банці. Мазнутись і піти це те що зараз треба.

Люблю туші від Rimmel за те, що ними можна користуватись рік, великого об’єму мені на рік і вистачає. Сподіваюсь, туш Extra 3D Lash Rimmel виявиться термотушшю і буде змиватись просто водою.

Ще придивилась гарний шиммер від Everyday Minerals у відтінку Polished, давно хочу біжову сіяшку для повік, думаю він може послужити красивими сатиновими тінями.

Мені хочеться спробувати гігантський олівець для губ від Purobio у відтінку 24 mauve, такий колір завжди радять кольоротипу Літо.

В цьому списку мав би ще бути ліловий олівець для губ, та поки я нічого не підшукала, якщо знаєте гарний бузковий олівець, то порадьте, будь ласка.

Біодобавки

Новий для мене світ, я ще мало про них знаю. Точно хочу спробувати смачний колаген та вітамін С з біофлавоноїдами.

Дякую, що прочитали ❤️

P.S. Ці дні доволі сумні і я не знаю кращого способу подолати депресію ніж малі зусилля, якщо вмовити себе приділити 5 хвилин потрібній справі, далі може стати легше.