Свідома клієнтка

Слова подяки та любові

Слова подяки та любові

Чи впізнаєте ви цю дівчину по губам? Гадаю, що так! Перша, кому я хочу зізнатись в любові, це Strange Love Начальник Головного управління гарних свотчів. Саме з її дописів я прийшла в Клуб (і подумала, що хоч я і не зможу зробити такі красиві фото, зато зможу написати тексти), Strange Love заразила мене любов'ю до губних продуктів і тепер замість одного нещасного олівчика я вже збираю колекцію. Коли Strange Love довго не робить дописи, я починаю турбуватись чи вона в порядку, а потім радію як дитя, побачивши новий допис. В Strange Love тонка, люблюча душа і вона прекрасна. Коли я вперше побачила Strange Love, то подумала, що от пощастило людині зі шкірою, а в неї як і у приголомшливої wowmom була історія боротьби з акне! Її зовнішність дісталась їй роботою і це дійсно надихаючий приклад для всіх дівчат, які борються за якість своєї шкіри. I love Strange Love.

Слова подяки та любові

Хто не знає Тамару, той не був у Клубі. Саме Комарницька Тамара залишила перший коментар до мого допису і я видихнула з полегшенням, хтось його прочитав, комусь він був потрібен. Потім з'ясувалось, що я знайшла, як сказала Тамара, споріднену косметичну душу, когось хто копав ще глибше ніж я, щоб зрозуміти на що здатна косметика! Тамарочка не забуває ні про один день народження і знаходить чудові слова привітання. Її дописи можна читати замість наукових досліджень та стати експертом в догляді, я завжди чекаю на нові дописи від Тамари та її коментарі. Мені здавалось, що я знаю вже більш ніж достатньо як для споживача, але Тамара знаходить інформацію від якої не відірватись.

Наша красуня Zhukovka 🌸 писала мені такі теплі слова у важку хвилину, що я подзвонила мамі, щоб розказати їй, що мені написали. Zhukovka майстер компліментів, мудра і добра, окрім того що красуня! Її дописи це не просто косметичні огляди, вони сповнені любові та тепла, а яка була цікава ідея з інтерв'ю!

Anna_feerie махровий експерт не тільки у догляді, але й у питаннях здоров'я. Я знайшла в її дописах багато нового і Аня це ще й приклад того, що не кремами єдиними живе людина, треба і БАДи купити та подбати про здоров'я. Мені здається, Аня хоче допомогти кожному, хто потерпає від проблем зі шкірою. Аня перемогла розацеа, а це ой як не просто.

Людмила як ділова жінка з'являється в Клубі рідко та робить мало дописів, вони пронизливі і відверті, її коментарі дали мені змогу подивитсь на речі під іншим кутом. Людмило, закінчуй роботу та приходь знов!

Спілкування у Клубі збагачує, приємно зустрічати таких привітних і дружніх дівчат як @Оксана К. яка ще й робить зважені відгуки.

Є і дівчина, дописи якої я люблю таємно. Її нік @А. Дописи А. свого часу вразили мене тим як раціонально та мінімалістично ця юна дівчина підходить до догляду. Її дописи розумні та гарно структуровані, зараз, на жаль, вона пише рідко.

Я вдячна всім дівчатам, які роблять дописи та читають мої, тому що це дуже допомагає як у виборі косметики, так і психологічно. Я люблю вже багатьох в Клубі і думаю, що по мірі дописів буду пізнавати та любити ще більше.

Дякую, що прочитали ❤️