Свідома клієнтка

Скільки коштує мій макіяж

Скільки коштує мій макіяж

Дякую SomovaFM за цікавий челендж, повз який я не можу пройти зі своєю любов’ю до калькуляцій, Excel таблиць та внутрішньої звітності.

Продукти для макіяжу:

₴94 тональний крем Ingrid Cosmetics Mineral Silk & Lift у відтінку 29, купила як щось найдешевше, а тепер люблю щиро, гарно тримається, не пливе, не підкреслює пори та зморшки, ідеально зливається з кольором мого обличчя. Як закінчиться, візьму ще.

₴106 туш для вій Bell Natural Beauty Mascara, ну таке, заміню на термотуш.

₴35 світло-коричневий олівець для брів Eveline. Купувала, коли відрощувала свої брови, зараз малюю ним ледь-ледь.

₴19 бальзам-масло для губ "Виноград і гранат" Jovial Luxe Lip Butter, без бальзаму я не намалюю олівцями, тому він тут. В мене була тріщина на губах, яка не дуже гарно зажила, лишилась пляма, з цим бальзамом вона стала менш помітна.

₴43 олівець для очей Lamel 404, нормальний, ним же я можу зробити темну тінь на повіках, нанісши олівець на палець, а потім розмазавши по повіку, а якщо поставити олівцем маленьку крапку на пальці, то можна мазнути стрілку :)

Для губ багато олівців, я користуюсь всіма:

₴45 олівець для очей Lamel 407, приємний приглушений рожевий

₴33 олівець для губ Colour Intense Satin у відтінку Tea rose, яскравіше за Ламель, але теж не «вирви око»

₴53 олівець TopFace Waterproof Lipliner у відтінку 106, дуже світлий нюд, наношу тільки на центр губ

₴41 олівець для губ Eveline у хітовому відтінку 18, ним окреслюю контур

₴86 олівець для губ Notage, холодний як серце мого колишнього, з ним граюсь коли хочу лілових відтінків

Олівців для губ вийшло на 258 гривень.

Не все є у кадрі, маю пробники мінеральної косметики, які зсипала в пластикові місткості, ними можу фарбувати щоки на повіки, дуже люблю як виглядають саме мінеральні рум’яна, наче шкіра дійсно розрум’янилась зсередини.

₴67 рум’яна Everyday Minerals. До речі, мене якось спитали, навіщо жінки користуються рум’янами і я не знала, так от рум’яна імітують те, як дівчина шаріється, коли їй хтось подобається.

₴67 білий шимер Everyday Minerals у відтінку Hint

Рахуємо, разом буде 689. Я наношу декоративну косметику в мінімальній кількості, тому засобів мені зазвичай вистачає на пів року майже щоденного користування, а то й більше, візьмемо 20 днів на місяць, тобто 120 днів за пів року, виходить, що мій макіяж мені обходиться в 5,74 гривні на день, хоча олівця для очей мені точно вистачить на два роки, ним фарбую не часто :)

На фото також є моя люба мінеральна тональна основа Everyday Minerals, якою я користуюсь, коли мені хочеться мати особливо гарний вигляд. Це просто мелений мінерал і вона не має терміну придатності після відкриття, ця основа в мене вже другий рік, вартість 915 гривень зі знижкою, без 1120 💔, якщо доплюсувати її, то на день виходить 12,56. В принципі, непогано, хоча Комарницька Тамара заощаджує на макіяжі більше. 🙂 Пробників мінеральних рум'ян в мене декілька у різних відтінках, вони в мене вже декілька років, і було три невдалих олівці для губ, інших продуктів для макіяжу в мене немає, і не завжди, звісно, я використовую весь сет, часто мій макіяж це крапля тонального замаскувати купероз та підмальовані губи.

Після цих підрахунків сиджу і думаю: це що, жінкам треба платити, щоб вийти з дому?