wowmom

Я давно шукала такий пильно-рожевий віддінок, який можна і як базу використовувати, і самостійно

Я давно шукала такий пильно-рожевий віддінок, який можна і як базу використовувати, і самостійно

Привіт, красуні!

Незважаючи на всю свою любов до яскравих, сяючих макіяжів, зі складними віддінками, дуохромами, та стрілками, інколи хочеться просто намазати очі якимсь одним кольором, пальцем підтушувати, і не паритись за те, як це виглядає, і як це тримається. Особливо, коли спізнюєшся на роботу:-)

І я вже давно шукала рідкі матові тіні, які б я змогла використовувати самостійно, так в якості підложки під більш цікаві образи.

Дівчатка, мої пошуки пройшли не дарма, адже я знайшла шикарні бюджетні тіні, дуже високої якості, і які мають красивий трендовий пильно-рожевий віддінок.

Знайомтеся, Eveline Flower Garden 2&1 Base and Shadow.

Я давно шукала такий пильно-рожевий віддінок, який можна і як базу використовувати, і самостійно

В колекції Flower Garden всього 3 віддінки: 2 матових та 1 шимерний, і всі вони красиві і базові, та своє знайомство я почала з віддінку під номером 1, бо він одразу вкрав моє серденько.

Це холодний пудровий рожевий колір, який так ніжно виглядає в макіяжі, але не робить погляд занадто стомленим.

Для тих, хто в постійних пошуках дійсно холодних тіней - раджу звернути на них увагу, проте я впевнена, що віддінок сподоється багатьом дівчатам.

Тіні мають зручний спонж для нанесення, але розтушовую я їх зазвичай своїм синтетичним пензлем.

Проте це без проблем можна зробити і просто пальцем.

Віддінок розтягується у дуже плавну димку, та при бажанні, колір можна зробити більш насиченим.

Ось так віддінок виглядає самостійно в макіяжі. Не підкреслює текстуру шкіри, лягає тоненьким шаром, і класно тримається без будь-яких праймерів.

Це класні варіння для швидких зборів.

При бажанні, такий легкий нюдовий мейк легко перетворити на більш цікавий вечірній лук. Наприклад, якщо поверх рідких тіней нанести якийсь шимер та додати стрілочку. А якщо стрілочку зверху прикрасити блискітками, то вийде дууууже цікавий святковий образ.

Завдяки Eveline Flower Garden 2&1 Base and Shadow, можна не переживати, що щось десь скатається, чи потускнішає, адже це не тільки рідкі тіні, а й стійка база під макіяж.

Коли у Eveline вийшла колекція Flower Garden, я якось нею не дуже зацікавилась, та дарма! Я не знаю, як інші продукти з лінійки , проте рідкі тіні - як на мене, просто топ, ще й такому вдалому віддінку.

Дякую за увагу 😘