Yuriivna 🌸

Вони популярні,вони бюджетні,вони мають бути у тебе!Рум'яна від Lamel

Вони популярні,вони бюджетні,вони мають бути у тебе!Рум'яна від Lamel
Вони популярні,вони бюджетні,вони мають бути у тебе!Рум'яна від Lamel


Пакування,дизайн :
Рум'яна мають пластикове пакування та кришечку,яка не досить міцно закривається,особливо з часом,вона просто перестає захлопуватись,тому коли треба взяти їх у дорогу,перестраховуюсь та закріпляю їх скотчем.
Дизайн тут мінімальний,нічого особливого та примітного,щоб кидалось у очі.
Ще додам,те що літери які написані на кришці дуже схильні до тертя та подряпин,я якось робила ревізію та вирішила протерти верхню частину рум'ян,ні в якому разі не робить цього антисептиками або іншими спиртовмісними засобами,бо надписи вмить пропадуть,можливо для когось це важлива інформація🤔краще застосовуйте антибактеріальні вологі серветки.
Ціна=якість
Якщо чесно то я вважаю,що це бюджетна ціна для таких рум'ян,при тому факті,що їх можна зловити ще й на знижці.
Тому тут однозначно ціна не дорівнює якості,а ціна бюджетна для такого засобу.

Надовго вистачить?
Я не користуюсь ними ось прямо кожного дня,не тому що вони для певного макіяжу,тобто вони більше підходять для вечірнього або тільки для денного макіяжу,ні,справа не в цьому,просто то я така людина,сьогодні хочется бути з рожевими щічками,а завтра хочется бути без рум'ян, а з блідою шкірою,яка в мене особисто і є.
Тому вистачить їх надовго,щоб ще моїм онукам не залишились 😂
Який я обрала номер та підійшов мені він чи ні?
У мене рум'яна під номером 403 Coral,моїй блідій шкірі цей номер ідеально підійшов.Обирала безпосередньо по відгукам на сайті,купляла їх давно,вже і не згадаю точної дати,якщо не зайти до історії замовлень на сайті.
Результат
Рум'яна не пилять,хоча я все ж таки струшую залишки рум'яшок з пензлика,та наношу.
З ними важно переборщити,навіть якщо нашаровувати,з ними може вийти як дений макіяж,так і вечерний,я би сказала,що це універсальний засіб.Рум'яна не рудять,а більш йдуть у розовинку,але не яскраву,лягають вуалью на шкіру,не плямами.Виглядає це все дуже натурально.
Номер моїх рум'ян має маленькі шимерні блискітки,які переливається при денному освітленні,якщо їх наносити увечері,блискіток не видно,але це мерехтіння дуже і дуже делікатне,тобто сяяти як диско-шар Ви в жодного разі не будете,навіть на фото мерехтіння складно передати,вони делікатно грають при різному освітленні.
Я чудово розумію популярність даного засобу та розділяю захват від якості та ціни цих рум'ян.Тому тут однозначно рекомендація до покупки,хоча мені здається,що у багатьох вони вже є,але все ж таки рекомендую🤗