Yuriivna 🌸

#happybirthdaymakeupclub

#happybirthdaymakeupclub

С Днем Народження MakeupClub🎂

З сайтом Makeup я 5 років,а з MakeupClub 7 місяців,так як ця спільнота існує рік,то сім місяців я вважаю доволі солідна дата.
Я вже писала ось тут https://club.makeup.com.ua/post/20589/ як дізналась про основний сайт Makeup,
А ось і сама слушна нагода до Дня Народження написати,а як я дізналась про цю спільноту.
Приєдналась до клубу я у квітні,перші мої дописи не такі довгі та інформативні,як хотілось би,але роблю роботу над помилками та вчуся далі писати більш докладно про засоби та робити фото такими,якими я їх бачу у світі краси,буває так,що задуми мої не завжди втілюються у реальність щодо фото,але все ж таки я намагаюсь🤗
То як я дізналась про спільноту?Тут все просто,коли я планувала робити нове замовлення,я часто додавала до кошику щось,а потім детально читала відгуки,часто натискала на фото,через які мене автоматично перенеправляв сайт на спільноту,але після цього я ще не зареєструвались,а перший допис я вже написала,після того,як прогорнула до самого низу основного сайту та прочитала,що є така спільнота,в ній діляться своїми відгуками та враженнями від косметики і має бути зручно кожному,хто є в цій спільноті.
Спочатку писала я багато,та не дуже інформативно,тому що зазвичай відгуки я ніде і не писала,тому досвіду як такого і не було.
Звісно,тут не все було для мене гладенько,були і негативні ноти,але я людина цілеспрямована та особливої уваги не звертаю на негатив,з віком перестала пропускати через себе негатив,точніше пропускати не перестала,пропускаю лише повз себе.Якщо мені є що написати або сказати,я скажу обов'язково.
Про негативну ноту можливо можно і не писати,але ж в житті все буває,тому хай ложка дьогтю буде,але бочка меду суттєво переважає.
З'явились однодумці,можно поспілкуватися у коментарях,можна ділитись своїм негативном відгуком про косметику,так і позитивним,удосконалити своє написання дописів,тим самим реально відчути себе б'юті-блогером,хоча я якщо чесно такою себе не відчуваю,я лише просто користуюсь косметикою та пишу що подобається,а що ставлю для себе на стоп.
Взагалі я люблю фотографувати,я не займаюсь цим професійно,але це мені подобається,тому в цій спільноті я можу дати політ своїй фантазії як сфографувати косметичні засоби.
Приємно,що спільнота балує подарунками,приємно що тут можна розповісти про косметику як гарні факти,так і погані,приємно просто бути частиною б'юті світу.За це велике дякую команді Makeup,я думаю що в цю спільноту вкладено багато сил.
Це перша спільнота,яка об'єднала людей зі спільною темою - все те,що стосується нашої краси.
Мені доречі запам'ятався челендж "Свідома краса",я на той момент не встигла прийняти участь,бо тільки-но доєдналась,але сам сенс челенджу якщо поглибитись у цю тему дуже важливий для кожного з нас.Наприклад:сортування сміття,використання багаторазових шоперів,а не пакетів та інші корисні ритуали.
І ще один челендж,який дуже запам'ятався це про здоров'я грудей,це важлива тема настільки,що написати можна про це - цілу книгу.
І чого тільки коштує конкурс про маму,до Дня Матері,кожна з нас показала важливу людина з нашого життя,це я думаю розчулило та нагадало кожній,що маємо цінувати батьків,я ще чекала конкурс про батька,але його не було,нажаль,але думаю все попереду ще🥰
Конкурсів було багато,але є ті,які запали в пам'ять та душу ☺️
Додам ще те,що коли читаю дописи дівчат,я розумію,кожна з нас має деякі нюанси шкіри,волосся,нігтів,ідеального нічого не існує,а те,що ми ділимося цим це дуже зближує,чи це не правда?
MakeupClub я начебто все,написала,що для мене є ця спільнота,тому вітаю з першим роком існування,З Днем Народження,продовжуй в тому ж темпі,наснаги усій команді та чекаємо нових конкурсів та челенджів🎂🤗👏

#happybirthdaymakeupclub