alena.rosee

Сортуй викидушки ♻️ - отримай бонуси 🎁

Сортуй викидушки ♻️  - отримай бонуси 🎁

Всім привіт! 💕

По-перше дякую SomovaFM за допис про Ля рош акцію 🤗 Дякую! Я зараз фейсбук не читаю, то ж така акція пройшло повз.

В цьому місяці мабуть допису про викидушки не буде , бо основну частину назбираного я віднесла на переробку 😁

Про сортування сміття я знаю добре , буваючи часто в одній з країн ЄС не як турист, а там з цим досить все строго.

Сподіваюсь колись і у нас в кожному місті та містечку буде таке ж відповідальне сортування сміття.

Там загальні правила такі: якщо біля вашого дому є смітники, то ви дома сортуєте пр правилам і виносите сміття. З цього року нововведення , для кожного смітника є типа електронний ключ для кожного мешканця вулиці , на якому стоіть ліміт в рік, тобто це зроблено для того , що б ви не виносити безмежне купу сміття , а якось спожрвали речі розумно. Щоб були смітники біля дому , це у більш великих містах , а ось у маленьких та селах , ви дома сортуєте сміття , а його збирають строго по Сміттевому календарику , раз в тиждень чи раз в 2 тижня.

Загалом, категорії для сортування такі:

- пластик (флакони з косметики, кришечки, бутилки з води і тд)

- папір (чистий , якість папірці , коробки з посилок і тд)

- органічне (залишки їжі, серветки після їді, заварка з чаю, скорлупа з яєць і тд)

- скло

- змішане (всяке різне , те що неможливо розділили , чеки з магазинів і тд)

- олія (олія після жарки, олія з консервації)

також по бажанню є короби для одежі та взуття .

Акція Ля рош позе заохочує , тому вибираєте аптеку що приймає участь у акції , несіть чисті флакони з косметики та отримуйте набір на тестування 💙

В наборі :

Пінка мусс 50 мл

Lipicar Baume 2 шт по 7 мл

Cicaplast 1.5 ml

Hyaluserum B5 1.5 ml

Я обійшла сьогодні не одну аптеку , хоча чесно , було по дорогі , в одній відмовили та запропонували пакетик 1 мл замість боксику, то ж треба іноди посперечатись , щоб отримати подарунок 🎁

Де ще отримати подарунки за порожні флакони ?

1. Акція Garnier

У багатьох магазинах Е 🧡 проводиться акція Сортування сміття з Гарньє.

Багато з вас отримували в подарунок від Мейкап різні засоби бренда , багато хто користується , тому за кожну чисту пляшку бренда - ваучер на 25 грн , який можна застосувати навіть при акційних цінах )

2. Акція Lush

Я дуже люблю цей англійський бренд і мабуть спробувала майже весь асортимент , авжеж з подорожчанням покупок стало менше , але любов не пройшла )

Ця ініціатива безстрокова , у бренда є Кухня (lush kitchen) , тобто там готуються свіжі продукти для догляду ( маски, креми, умивалки) , наприклад у свіжої маски термін придатності в холодильнику всього 4 тижні ) Всі ці продукти мають чорні баночки , тому за 5! Чорних банок Ви отримаєте в магазині свіжу маску на вибір ( це досить вигідно якщо ви покупець бренда , бо одна маска коштує близько 500 грн).

В ЄС акція ширше , там можна приносити будь-яке пакування бренда (і чорне, і прозоре ) та отримувати або свіжий засіб за 5 баночок або 50 центів за кожний флакон , 10 банок - 5 євро знижка .

Сподіваюсь що і інші бренди будуть якось підримувати ініціативи з правильного сортування сміття , і нехай спочатку з бонусами , але коли вже почав сортувати , то якось не комільфо знову переключитись на "несортоване".

Дякую за увагу 🖤

p.s сподіваюсь допис пройде модерацію ;)