SomovaFM

#happybirthdaymakeupclub

#happybirthdaymakeupclub

MAKEUP Club я відкрила для себе цілком випадково:

Нишпоровши на стайні аби зробити нове замовлення, натиснула на чиєсь фото з відгуком і мені відкрився великий допис. Спочатку не зрозуміла як це так вийшло і де інші відгуки. Почала досліджувати сторінку, і майже одразу оформила профіль і виклала свій перший пост. Все це було на передодні Нового Року - 30/12.

Мої перші дописи були не бездоганні, проте читаючи інших дівчат, хотілось не відставати та вдосконалювати свої фото і текст. Так по троху шліфую свій стиль. У багатьох дівчат тут він вже є, однозначно ви можете впізнати улюбленого автора лише за фото в дописі чи за стилем написання відгуку. Сподіваюсь хтось так само впізнає і мене.

Хоча я не дуже комунікабельна лічность і рідко йду перша на контакт, мені це дається тяжко. То була дуже рада отримати перше приватне повідомлення від дівчат. Так знайшла тут не просто однодумців, а навіть, можу гучно сказати, подруг на відстані - обіймаю кожну, ви знаєте 💜

MAKEUP Club відкрив чудову площадку, в якій ми стали більше, ніж просто авторами відгуку на продукт. Це віддушина, де тебе підтримають і підскажуть щось корисне. Це хоббі, яке допомагає відволікатися від побуту, з можливістю ще й отримати непогану фінансову винагороду за свої старання. Це цікаві конкурси та приємні подарунки. Це крута спільно з талановитими дівчатами (та хлопцями, які трохи губляться серед нас😅).

Тож вітаю з першою річницею, любий MAKEUP Club та всю його команду🥳 Бажаю тобі більшого розвитку, креативних авторів та побільше цікавих подарунків для нас 🙌😊