Ta_nyaaaaaaa

Навіщо я використовую ДИТЯЧЕ молочко для тіла? 😳🤔

Навіщо я використовую ДИТЯЧЕ молочко для тіла? 😳🤔
Навіщо я використовую ДИТЯЧЕ молочко для тіла? 😳🤔

Привіт, красунечки 🥰

Сьогодні я захотіла поділитися своїми лайфхаками застосування ДИТЯЧОГО молочка для тіла на зовсім НЕ ДИТЯЧІЙ (20+🤭) шкірі.

Так, це напевно єдиний засіб у моїй косметичні не за моєю віковою категорією)

*до чого тут хештег #брови ? 😅 Цікаво? Пропоную перейти нарешті до теми)

Дитяче молочко з олією каріте і соняшнику від Bubchen дійсно вражає своєю лагідністю та натуральністю, тому його можна вважати відмінним вибором як для малюків, так і для дорослих. Особисто я користуюся цим молочком трішки близько чотирьох років ☺️

Спершу про склад - він доволі непоганий, у зв'язку з чим молочко має підходити навіть для чутливої дитячої шкіри. Основні компоненти олія каріте та соняшнику. Олія каріте додає заспокійливі та зволожуючі властивості, дбаючи про найніжніші дитячі шкіри та захищаючи їх від втрати вологи. Соняшникова олія 🌻, у свою чергу, насичує шкіру важливими поживними речовинами та сприяє її здоров'ю.

Те, що мені не подобається у складі цього продукту - диметикон, тобто силікон, який може негативно впливати на шкіру, а саме забивати пори. Однак у мене таких проблем за весь час використання не виникало.

Загальна перевірка складу на сайті дала цілком непоганий результат, скріншот прикріпляю 🙃

Текстура цього молочка прям дуже-дуже мені подобається. Вона настільки легка, ніжна та приємна, що залишає відчуття дбайливого догляду і затишку. Молочко легко розподіляється та вбирається шкірою, не залишаючи жирної плівки. Воно абсолютно не липке. Шкіра залишається м'яка, гладка та приємно зволожена 💧

Аромат молочка вирізняється свіжістю та натуральністю, не має нав'язливих запахів, я дуже це ціную в косметиці. Однак, крім цього, я відчуваю інші трав'яні/олійні домішки на запах і можливо, в залежності від настрою і чутливості (усі ми дівчатка, інколи гормони шалять), він може здаватись мені дещо дивним. Але не можу сказати, що він неприємний 🤔

Я вважаю, що неабияким бонусом є можливість використання цього продукту для дорослих. Виробник гарантує його безпеку та ефективність для чутливої шкіри дорослих, що робить його універсальним помічником для всієї сім'ї.

Отож я використовую молочко:

1) стандартно для тіла. Ще близько років 6 тому я почула рекомендації свого дерматолога, що молочко від Bubchen гарно підходить для тривалого зволоження чутливої шкіри. Звісно, мова йшла зовсім не про обличчя.

Відтак, я почала використовувати (але не 6 років тому, в 4+, коли вперше купила для інших цілей, про які розповім нижче) цей продукт для зволоження передусім шкіри ніжок, бо вона у мене дуже суха у цих зонах протягом всього року.

І так, я повністю задоволена зволоженням, яке надає це молочко. Його може бути дещо недостатньо зимою, але у теплий період року працює і.д.е.а.л.ь.н.о.

2) для брів, а точніше під час їх корекції + фарбування (виконую професійними засобами самостійно) з метою:

а) зволоження - за 5 хв молочко зробить гладеньку, м'яку і зволожену шкіру обличчя навіть з такої, що лущиться;

б) стабілізації кольору - молочко чудово впорається із стабілізацією первинних відтінків хни чи фарби (небажані оранжевий, зелений чи жовтий), перетворить їх на потрібні, правильні відтінки русого/коричневого відтінку;

в) у якості ремувера. Так, молочко ідеально розмиває початок брівки, створюючи гармонічний перехід.

З цими лайфхаками зі мною поділилася моя улюблена майстриня-бровист, яку я більше не змогла відвідувати у зв'язку з переїздом ще у 2020 році.

І так, всі способи використання молочка жодного разу не підвели мене за роки досвіду. Тому на знижках я у черговий раз вхопила ще одну пляшечку :)

Сподіваюся, допис був корисним для вас.

P.S. Здається, мій Льовка теж зацінив молочко Bubchen 🤭💕

Дякую за увагу ♥️