Ta_nyaaaaaaa

Анпакінг сироватки для росту вій Minox та іі порівняння з попередньою Wibo

Привіт усім!)

Зовсім нещодавно я ділилася результатами після 2х місяців щоденного використання сироватки для росту вій Wibo, вони вражаючі 🔥 Хто ще не бачив, раджу переглянути 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/22258/

Отож ще не закінчилася попередня сироватка, як я отримала та нарешті розпакувала наступну - від бренду Minox на цей раз.

Ох же і загорілася я темою відрощення вій) Відчуваю наступними будуть брівки 😁

Отож сьогодні коротко розповім про відмінності цих двох засобів та про свої відчуття після перших використань Minox 🙃

На неї я споглядала з липня і от нарешті вона в мене)

Насправді я не зовсім вірила у дію таких продуктів, але після крутезного результату близької подруги саме від Minox, а також після власного позитивного досвіду з Wibo, я вирішила перейти до наступного і спробувати те, що я хотіла з самого початку, але побоювалася.

Принаймні, на той момент мені не було шкода віддати 140 грн за сироватку Wibo, якщо вона виявиться не дієвою, а от 500 грн за Мінокс...уже кусалися

1. Пакування у Minox майже таке ж, як у Wibo. Обидва були запаковані у картонні коробочки. Однак на відміну від другого, перший засіб має захисну плівку (додаю фото) та інструкцію використання. За це величезний ➕ Мінокс.

Щодо захисної плівки... вона ніби і плюс для мене, але після зняття значно псує вигляд флакону, адже залишається липкий слід 😖

2. Аромат більш виражений у Wibo. Нагадує якийсь фрукт: гранат чи виноград 🍇. У Minox я запаху не відчуваю зовсім. Особисто мене цей пункт не зовсім турбував у першозгаданому флаконі, однак для очей кращим буде засіб без аромату, як на мене.

3. Тара (флакон) в обох сироваток однакова за розміром.

4. Пензлик більш зручний у Minox. Він помітно довший і досить тонкий. Проте і з нанесенням сироватки Wibo проблем не виникало. Тому тут плюсик лише у порівнянні.

5. Спосіб застосування ідентичий, нічим не відрізняється. Слід наносити один раз на день на ніч. У Minox зазначено також про нанесення для підтримки результату - двічі на тиждень. У Wibo такої інформації я не знайшла (як і інструкції у коробочці)

6. Основна діюча речовина: в обох засобах - біматопрост.

Біматопрост:

Дія: Біматопрост є производним простагландину і використовується для стимуляції росту вій та волосся. Він впливає на цикл росту волосся, збільшуючи тривалість анагенної (активної фази) та зменшуючи телогенну (фаза відпочинку).

Безпека: Біматопрост використовується в косметичних продуктах та сироватках для росту вій, і загалом вважається безпечним. Проте, як і з будь-яким продуктом, можливі індивідуальні реакції, і важливо дотримуватися вказівок виробника.

7. Звісно ж, ціна. Wibo вартує за повною ціною близько 350 грн, однак часто буває на акціях і є можливість придбати за 140-250 грн. Шкода, якщо її і правда зняли з виробництва. У свою чергу ціна Minox становить ~ 490 грн, акції також бувають, але нижче ціни нижче 450 грн на цей продукт не зустрічала.

Фото своїх вій після курсу Wibo прикріпляю (виходить незавершеним, бо тривав 2 місяці). Загалом результат мене тішить, але мені цікаво побачити максимум якого можуть досягнути мої вії 😁 Можливо хтось знає і скаже, що так не можна робити?😅

Отож курс Minox я розпочинаю 7 листопада.

З першими нанесеннями у мене лише позитивні враження та відчуття. Завдяки тонкій кісточці, сироватка безпроблемно наноситься по лінії росту вій, не затікає в очі, не пече та не щипає їх. Принаймні за 3 дні нанесення жодного разу не щипали, навіть коли сльозилися очі. А це у мене особливо часто трапляється на ніч. Використовуючи Wibo я стикалася з проблемами печіння, коли плакала чи просто сльозились очі, з Minox такого поки немає.

Так, я продовжую свій курс відрощення вій, тільки тепер разом з Minox і обіцяю повернутися з результатами 💕